Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Mercruiser Verktøy

Mercruiser er en båt fremdriftssystem produsert av Mercury Marine Corp, som har vært i bransjen i mer enn 70 år. Selskapet produserer og designer marine fremdriftssystemer som utenbordsmotorer, innenbordsmotorer og propeller. Den Mercruiser serien omfatter systemer for ulike klasser av fritidsbåter, inkludert jet-stasjoner, hekkaggregat og racing motorer. En rekke verktøy brukes i produksjon og vedlikehold av Mercruiser motorer. Avtrekker

Gimbal peiling avtrekker brukes til å fjerne gimbal peiling fra huset for å bli erstattet med en ny betydning. Verktøyet er utviklet for å beskytte huset ved fjerning og utskifting. Den avtrekker kjever /avtrekker bolt fjerner bærer bærere på MC-en og Alpha 1 drivenheter, mens universell avtrekker plate er en all-purpose verktøy for å trekke gir og lagre.
Hekkaggregat Engine Alignment Tool

viktig verktøy bidrar til å opprettholde innretting med gimbal peiling på hekkaggregat, inkludert MC-1, R-MR, Alpha One, Alpha-1 Gen-II og Bravo. Det fungerer også med OMC Cobra hekkaggregat motor justering.

Holderanordninger Verktøy

Holderanordninger verktøy er integrert for å arbeide med bærende nøtter og følgesvenner. Lageret carrier retainer verktøyet er for å løsne og stramme bærende carrier nøtter på Bravo To stasjoner. Supplere at verktøyet er den bærende retainer skiftenøkkel, som er nødvendig for å ta ut og installere Drivakselen stopperne på mange Mercruiser modeller
Meters og målere

Også blant komponentene i den Mercruiser verktøykasse er meter og måleinstrumenter. En servostyring testtrykkmåler måler trykket av servostyringen. Den trim pumpe måler kit er ansatt i ulike trim pumpe tester. Den Sierre DVA Multi-Meter er en universell DVA multi-purpose meter kan måle AC, DC, volt, amp og ohm målinger. Den har analog skjerm og er tilpasningsdyktig til en rekke Mercruiser motorer og elektriske systemer.
Shaft Tools

Skiftet aksel foring verktøy er nødvendig for fjerning og installasjon av skifte akselen foringen i girkassen av MC-1, MR-og Alpha One drivenheter, samt tidlige versjoner av kvikksølv i-linje 4 og V-6 og utenbordsmotorer. Den manuelle skift aksel verktøy skifter girhus ved å koble når skiftet skaftet boliger er skilt fra drivakselen bolig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103399.html

Previous:
Next:

båter