Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lese en båt HIN nummer

Eie en båt betyr at du har ansvaret for sikker drift og vedlikehold, samt for å holde alle eierskap papirer og registrering i orden. Mye av papirene vil merke den unike 12-sifret alfanumerisk Hull Identification Number (HIN) som inneholder viktig produksjon informasjon om båten, og gjør at alle juridiske enheter til å identifisere den. Den HIN nummeret er sammenlignbar med VIN at hver bil eller lastebil må ha for lovlig identifikasjon. Du trenger
båt
Vis flere instruksjoner
en

Se på båtens styrbord (høyre) akterspeilet for en rekke stemplet tall. Hvis båten ikke har et akterspeil, finner HIN nummeret på utsiden av skroget på styrbord side, nær akterenden (back end) av båten.
2

Les de tre første sifre. Dette er produsentens identifikasjonskode tildelt av US Coast Guard. Dersom det er tvil om båtprodusenten, kan du sjekke dette med Kystvakten database online på www.uscgboating.org /minnes /mic_database.htm, ifølge BoatUS.
3

Note de neste fem sifre. Dette er produsentens serienummer for skroget, som regel en kombinasjon av bokstaver og tall. Bokstavene "I", "O" og "Q" er utelukket for å unngå forvirring.
4

Legg merke til neste bokstav. Denne bokstaven i alfabetet forteller måneden byggingen av skroget ble startet. "A" er for januar, "B" for februar, og så videre.
5

Les det neste nummeret. Dette tallet angir årstallet skroget ble produsert og sertifisert.
6

Legg merke til de to neste sifrene. Dette er båtens årsmodell. US Coast Guard definerer modellen året som perioden mellom august 1 av ett år og juli 31 av året, slik at man bygget mellom august 1 av 2010 og juli 31 av 2011 vil ha en modell år 2011, ifølge NewBoatBuilders .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103798.html

Previous:
Next:

båter