Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Wire en 24-volts system

En 24-volt DC elektrisk system inverter og to 12-volts batterier er alt du trenger for å starte opp din favoritt apparater når du er på veien camping eller cruising innsjøen i båten. Med riktig inverter kan du drive en bærbar datamaskin, mikrobølgeovn eller til og med en flatskjerm-TV og DVD-spiller. Fordelene med et 24-volts system enn en standard 12-volts system inkluderer lengre, mer pålitelig drift, og kabling systemet er enklere enn du kanskje tror. Du trenger
to batterier, 12-volts
24-volt DC inverter
Wire
In-line sikring
Vis flere instruksjoner
1 < p> Koble den positive terminalen på ett batteri til den negative terminalen på andre batteriet ved hjelp av et kort stykke wire. Størrelse ledningen ifølge amper trekket spesifisert av produsenten omformeren. Batteriene er nå koblet i serie og vil gi 24 volt når målt på tvers av terminaler som ikke er tilkoblet.
2

Fest den positive kraften ledningen fra omformeren til den positive pol som ikke er koblet til det andre batteriet. Plassere en intern sikring mellom terminalen og omformeren dersom omformeren ikke er utstyrt med en. Størrelse sikringen i henhold til omformeren produsentens spesifikasjoner.
3

Fest negative forsynings-ledninger fra omformeren til minuspolen som ikke er koblet til det andre batteriet.

4

Slå på omformeren slå og teste systemet ved å koble til din 110-volt enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103699.html

Previous:
Next:

båter