Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Honda AquaTrax F-12 Spesifikasjoner

Honda produserer ikke bare biler og motorsykler, men også vann kjøretøy, slik som personlige watercrafts eller CFIDS. Ifølge Virginia Department of Game og innlandsfisk, er en PWC definert som en motorbåt mindre enn 16 meter lang, drevet av jet pumper i stedet for propeller, og hvor folk sitte på, ikke inne, båten. Honda AquaTrax F-12, modell ARX1200T3, er helt i samsvar med denne definisjonen. Den AquaTrax F-12 ble produsert i 2006. Dimensjoner og kapasiteter

The Honda AquaTrax F-12 er 125,9 inches lang, 49,0 inches bred og 41,7 inches høy. Den 42,7-tommers sete kan romme opptil tre personer. PWC veier £ 792, og det er utstyrt med en 16,6 gallon drivstoff tank.
Engine

Honda AquaTrax F-12 er drevet av en 1235 kubikk cm ( 75.4 cubic inches), DOHC væskekjølt motor. For å gjøre det enda mer kraftfull, motoren er hjulpet av en turbolader og intercooler. Motorens bore tiltak 79 mm mens slaget måler 63 mm. Den kompresjonsforhold er 8.5 til-1. Båten har en datastyrt digital tenning med tredimensjonal kartlegging.
Hull

ytre skroget, indre skrog og dekk er laget av glassfiber forsterket plast (FRP). The jet båt har en standard boarding trinn. PWC lagringsområde inkluderer en front lagring godt og hanskerommet. Honda AquaTrax F-12 kommer i en rekke farger, inkludert svart skrog med rød øvre dekk, hvitt skrog med godteri rød øvre dekk og hvitt skrog med lyse blå øvre dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103803.html

Previous:
Next:

båter