Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Refinish a Steel Hull

Stål er et populært materiale for bygging av skrog for kommersielle og private fartøy. Lett tilgjengelig og lett å arbeide med, er stål profiler brukes for utforming og stålplater til huden skroget. Med en skikkelig vedlikeholdt maling jobb, vil stålet motstå etsende effekten av saltvann og gi års tjeneste. Over tid, kan lag av bebygde maling sprekke og at vannet kan kontakte stål, slik at korrosjon å begynne. Skroget må strykes og refinished å gjenvinne den beskyttende lag av maling. Du trenger:
Malingsskrape
Side jeksel w /wire
Sandblaster
fosforsyre behandling
Maleri utstyr
Vis flere instruksjoner
Stripping

en

Skrap lag av gammel maling av skrog med en malingsskrape. Fjern så mye som mulig fra de flate flekker og fra eventuelle komplekse former som kurver eller ribber i skroget.
2

Slip bort gjenstridige flekker av maling med vinkelsliperen og wire. Slipe malingen av eventuelle komplekse former som kan ha vært tøft for skrape til å håndtere.
3

Sandblast skroget. Drar av gårde noen dvelende maling og blast rustne områder til rent metall er eksponert og rust er borte.
Refinishing
4

Påfør fosforsyre behandling til skroget umiddelbart etter sandblåsing , og følg produsentens anvisninger. Sandblåst stål i et marint miljø vil ruste svært raskt. Behandlingen obligasjoner med stålet og danner et lag av jern fosfor som er mer stabil enn vanlig stål og vil ikke danne jernoksid (rust).
5

male hele skroget med en kvalitet, marine- grad av maling. Påfør minst to strøk med maling til de strippet områder for å sikre god dekning. Paint alle kriker og gropene spesielt godt, slik at hele skroget er beskyttet.
6

Coat bunnen med en kvalitet bunn maling. Påfør tre eller fire strøk, slik at hver tørke helt før du påfører det neste. Bunnstoff er myk og eroderer som båtturer i vannet, så tykke lag med maling er ønskelig å redusere hyppigheten av liggeplasser for ommaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103515.html

Previous:
Next:

båter