Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan å lade en Marine batteri

Batteriene som brukes i marine applikasjoner er forskjellig fra gjennomsnittet bilbatteri som du kan bli mer kjent. Mens bilbatterier er laget for å gi korte støt med strøm mens du får en konstant opplading, er marine batterier, eller dyp syklus batterier, designet for å gi lange strekninger av jevn strøm uten å lades opp. De ofte vil gå gjennom en fullstendig utladning før de får ladet til full kapasitet igjen. For å få best mulig ytelse og lang levetid for marine batterier, følger noen gode fremgangsmåter for lading dem riktig. Du trenger
ionisert eller destillert vann
Stålbørste
Clean filler
Batterilader - "smart" lader
Vis flere instruksjoner
1

Lad opp marine batterier umiddelbart etter å bruke dem, eller så snart som mulig. Du kan skade batteriet og forkorte levetiden ved at det å sitte rundt helt utladet.
2

Sjekk væskenivået i hver celle i batteriet før lading. Legg avionisert eller destillert vann som er nødvendig for å bringe nivået opp til et punkt som er ca 1/8 tomme under splash fat.
3

Rengjør polene med en stålbørste og en ren fille for å sikre en god lading tilkobling før lading.
4

Koble batteriet og sette laderen i henhold til instruksjonene på laderen din. En "smart" lader bør brukes til å lade til riktig pris og for å unngå overlading av batteriet, som er skadelig for det og vanlig ved bruk av standard batteriladere. En smart lader vil automatisk bytte til en lavere strøm som spenningen på batteriet stiger.
5

Oppbevar batteriet på et kjølig og tørt sted å holde den fra å losse raskt. Et område som er mellom 40 og 50 grader Fahrenheit vil gi deg de beste batteriets lagringsforhold. Minusgrader og over 100 grader er både skal unngås.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103453.html

Previous:
Next:

båter