Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Wire Batteri Brytere

Batteri bryterne brukes i mange programmer for å veksle mellom to eller flere batterier som har vært koblet. Et batteri bryteren er ofte funnet i mange typer motorbåter og seilbåter å gi strøm til å starte motoren, samt å kjøre elektronikken. Et batteri bryteren kan du velge et enkelt batteri eller bruke begge batteriene samtidig. Du trenger:
Målebånd
Wrench
skrutrekker
batteri kabler
Batteribryter
Vis mer Instruksjoner
en

Bestem hvor du skal installere batteriet bryter i båten. Dette bør være på et sted i nærheten av batterirommet som er lett tilgjengelig.
2

Finn avstanden fra plasseringen av bryteren til batterirommet, med et målebånd. Du trenger tre batterikablene av denne lengden for å nå begge batteriene.
3

Finn avstanden fra solenoiden eller forrett til plasseringen av batteriet bryteren. Du trenger ett batteri kabel av denne lengden.
4

Fjern den positive batteri tilkobling fra magnetventil eller starteren og hovedbatteriet, med en skiftenøkkel.
5

Place indikatoren på batteriet står i "Off" posisjon.
6

Koble første batteriet kabelen til plusspolen på hovedbatteriet og den andre enden til terminalen nr. 1 plassering på bryteren, bruke skiftenøkkel.
7

Koble den andre batterikabelen fra plusspolen på det andre batteriet til terminalen nr. 2 plassering på bryteren, med skiftenøkkel.
8

Legg ved et ekstra batteri kabel til felles terminal på batteriet bytte til der du fjernet batteriet kabelen fra spolen eller forrett. Bruk skiftenøkkel til å koble til batteriet kabelen til hvert sted.
9

Koble det siste batteriet kabelen fra den negative terminalen på det andre batteriet til bakken tilkobling, som brukes til båt, med skiftenøkkelen.

10

Test bryteren ved å flytte på "1", "2" og "All". Test hver mulighet til å sørge for at batteriene fungerer som de skal.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103454.html

Previous:
Next:

båter