Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Tow en båt med en minivan

Båter har muligheten til å bli tauet, men ikke alle har en lastebil som vil gjøre jobben. Andre kjøretøy kan ha evnen til å taue båter dersom de er riktig utstyrt med en trekkstang og en kulekobling, og hvis vekten av båten er under grensen for hva kjøretøyet kan trygt stry, omfatter dette varebil. Med riktig utstyr og praksis er minivan like stand til å slepe en båt som en lastebil. Du trenger
Bruksanvisning
Towing bar
Ball stikk
Ledningsnett
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk den samlede vekten av båt og tilhenger samt slepekapasitet av minivan din ved å referere til eiers manualer i begge bilene. Hvis tauing grense på minivan er større vekten av båten og vogntoget, så din minivan kan taue båten.
2

Sikre de aktuelle tilkoblingene (elektriske ledningsnettet, sikkerhet spor for kjeder og riktig -size ball hitch) er tilgjengelig på hengerfeste av minivan. Stikk og ball på minivan din må være i stand til å slepe vekten av båten og tilhengeren. Denne informasjonen skal gravert på tilhengerfestet.
3

Koble båthenger til minivan tilhengerfeste ved å sikkerhetskopiere bilen for å justere med stikk på tilhengeren. Sikkerhetskopiering gjøres best ved hjelp av en annen person til å se og veilede deg mot hengeren uten problemer. Engasjere hengerfestet på ballen av minivan og går i lås. Fest alle sikkerhetskrav kjeder til tilhengerfestet av minivan og plugg i elektrisk belysning til båthenger.
4

Kontroller alle tilkoblinger fra båthenger til bilen for å forsikre alle elementene er sikker og låst. Sjekk alle utvendige båt stropper, kjettinger og belysning enheter for å sikre funksjonalitet, og for å sikre båten er skikkelig festet til tilhengeren før kjøring unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103687.html

Previous:
Next:

båter