Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan finne den rette båten Trailer for din båt

Velge en kompatibel båthenger krever forskning og nøye sammenligning for å unngå en sikkerhetsrisiko. Velge en båthenger som er for liten for båten kan resultere i en potensielt farlig situasjon, mens hale båten din på veien. Ikke bare gjør en utilbørlig båthenger risiko offentlig sikkerhet og skade på båten din, men du kan også legge for mye press på bilen din og ende opp med alvorlige mekaniske skader. Instruksjoner
en

Les vekt kapasitet etiketten på båten. Velg en båthenger med en vekt kapasitet sterk nok til å støtte din båt. Vekten kapasitet rating for en trailer er kjent som totalvekt (GVWR). Båt eksperter foreslår at båt og utstyr skal ikke overstige 85 prosent av tilhengerens GVWR ifølge Boatus.com.
2

Kontroller slepekapasitet etiketten for ditt kjøretøy. Du finner merket på innsiden del av den åpne bilen dør. Legg vekten av tilhengeren og båt sammen og sørge for at kombinasjonen ikke overstiger bilens slepekapasitet. Overskridelse av slepekapasitet kan føre til problemer med overføringen.
3

Vurder dine båt-lansering vaner og behov. Båthengere kommer i roller og køyeseng modeller. Velg en køye trailer hvis du har tenkt å laste båten på dypere vann på båten lanseringen. Køyen trailer lar deg flyte båten over toppen av tilhengeren for dypt vann lasting. Valsen modellen lar lasting i grunt vann, og drive-on roller modeller kan du kjøre båten inn valsene på tilhengeren.
4

Kjøp en tandem-akslet båthenger hvis du eier en stor båt. Tandem-akslede båthengere håndtere bedre på veien, hindrer fisk-tailing og mangel på kontroll. De ekstra hjul på en tandem-kjerre også gi sikkerhet i tilfelle en utblåsning dekk.
5

Besøk din tilstand motorkjøretøy avdeling hjemmeside for å se om staten krever bremser for en båthenger. Noen stater krever båthengere med en GVWR vurdering på 1500 pounds eller mer for å ha bremser på alle hjul. Overspenningsvern og elektriske bremser er de to typer båt tilhengerbremser. Båthenger bremser automatisk aktiveres når du bremser bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103808.html

Previous:
Next:

båter