Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Evinrude vannpumpe Replacement Prosedyrer

I motsetning til vannpumpe på en bil, driver vannpumpen i en Evinrude påhengsmotor pumper vannet direkte ut av innsjø eller elv motoren. Evinrude påhengsmotor har ingen radiator eller sirkulerende kjølevæske. Vannpumpen sirkulerer vann inn og ut av den utenbords enhet for å kjøle motoren. Dessverre, kan vannet bære sand, ødelagte skjell og annet rusk. Dette kaustisk handlingen vil bære pumper løpehjul og over tid vil det mislykkes. Årlig vedlikehold på Evinrude påhengsmotor omfatter utskifting av vannpumpe. Sted

vannpumpe ligger i Evinrude nedre delen mellom motoren og propellen. Tilgang til vannpumpen betyr demontering den nedre delen, fjerne slangene fra pumpen, og å installere den nye enhet. Det er ikke nødvendig å fjerne motoren fra båtens motor mount. Hva mer er når enheten er demontert, kan en person enkelt flytte motorens nedre enhet til en arbeidsbenk.
Demontering
p Det er seks bolter som ligger halvveis mellom bunnen av motoren og propellen. Disse bolter feste seksjoner av den nedre motor. Fjern boltene og anti-kavitasjon kategorien (den lille finnen på den nedre enheten der de to delene er sluttet). Du kan nå sette dette undervannshuset på en arbeidsbenk for å fjerne vannpumpe og sett inn en ny. Bruk noen stykke trelast avstand fra hverandre for å hvile enheten på arbeidsflaten. Unngå å ha enheten resten på trim finnene eller propell.

Vannpumpe

Evinrude installerer det kan nesten betraktes som en engangs vannpumpe. Pumpen er laget av plast og er laget for å slites jevnt med så mange timer drift. Selv om en all-metal vannpumpe er tilgjengelig for utskifting, er det ikke kostnadseffektivt - strø gjennom pumpen vil bære gjennom stål akkurat som plast. Går med en identisk erstatning pumpen er en effektiv reparasjon.

Siden pumpen trekker vann og utslipp konstant, er det ingen kjølevæske i linje slik at det ikke er noe til avløp. Plassere pumpen ved å finne den plastkomponent med to slanger festet. Bruk en skrutrekker til å fjerne klemmene feste slangene. Bare skruer feste vannpumpen til enheten. Fjern skruene og løft ut pumpen.
Installasjon

reversere fjerning prosedyre og monter motoren for å installere den nye pumpen. Vær forsiktig, men å sørge for at slangene er festet til samme portene der de ble frakoblet. Vann som kommer fra uttaket port ville komme inn i pumpen i feil retning og kan skade motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103606.html

Previous:
Next:

båter