Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt Tyveri & Recovery

Enten du er bare ute etter noen timer eller på en lang tur, kan få ting satt en demper på båtlivet gøy som å ha båten stjålet. Båter er "dyre" elementer med høy dollar verdi og en god del prestisje verdi, så de er et ettertraktet mål for tyveri. Selv i vanskelige økonomiske tider, kan en båt som er stjålet bli solgt langt under verdien raskt. Det finnes måter å hindre båt tyveri, og måter å gjenopprette båten hvis det er tatt. Lock It

Akkurat som en ulåst bil, er en ulåst båt et lett mål. Det er ikke idiotsikkert låsen, selv om noen er bedre enn andre, men noen lås er bedre enn ingen lås i det hele tatt. Det vil avskrekke tyver som ikke ønsker å vekke mistanke, spesielt i overfylte områder, eller ta sjansen på å bli fanget av de rettmessige eierne tilbake til skipet.
Brand Det

I gamle dager, merket folk sine husdyr for å bevise det var deres. Den samme metoden fungerer i dag. Det er vanligvis ikke kalles branding, det heter merking, tatovering eller merking. Uansett hva du kaller det, legge masse merker på båten. Bruk en gravering verktøy for å etse navnet ditt inn i glassfiber eller metall områder. Marker deler som kan tas ut og videresolgt (i en båt versjon av en chop shop) som motorer, outdrives og rekvisitter. Pass på at båten har et HIN nummer på plass. Den HIN er Hull Identification Number. Det er plassert på akterspeilet (bakvegg) på styrbord (høyre) side rett over vannlinjen. Den HIN nummer på en båt er den samme som en VIN nummer på en bil. Det er individuell for hver båt og forteller en person som forstår dens symboler hvor båten ble gjort, hvilket år det ble gjort, og sin egen private ID nummer.
Ta Bilder

Ta masse bilder av båten. Både stillbilder og videobilder er best hvis det er mulig. Hold trykte versjoner av stillbilder, men legger både stillbilder og videoer på nettet også bidrar til å gi bevis på eierskap på tidspunktet for opplasting også.
Ikke la det kjøre bort
< p> En båt på henger er spesielt utsatt. Tyven har knapt å jobbe i det hele tatt hvis det ikke er noen tiltak på plass for å hindre dem fra sikkerhetskopiering til stikk, trekke opp og kjører av. Plasser en hindring lås på ballen av tilhengeren. Jack the trailer opp på blokker og fjerne dekk (også utmerket for vinterlagring å hindre at dekkene rot). Park med et kjøretøy eller andre gjenstander som blokkerer tilgang til trekkrok.
Forsikring Yourself

Gi deg selv en ekstra dose av beskyttelse ved å forsikre båten din. Dette er ikke bare et smart trekk for on-the-vann sikkerhet, men hvis båten blir stjålet fra kaien, på vannet eller fra din egen innkjørsel på tilhengeren sin, vil det bli dekket.

Kjøper Protection

Ikke kjøp en stjålet båt. Det virker som en fornuftig advarsel, men det kan være vanskelig å fortelle om en båt er stjålet. Ting å vurdere når vi leter etter en båt for å sørge for at du ikke får problemer med en repossessed kjøretøy og tap av hele kjøpesummen. Sjekk for å se om HIN nummeret ser endret. Aldri kjøpe en båt uten skikkelig tittel og /eller registrering informasjon. Ikke kjøp en båt med en dupliseres, kopieres tittel, spesielt hvis det er en ut-av-statlige dokument. Og ikke kjøpe en båt priset langt under realistisk verdi for type, merke og tilstand av fartøyet.
Recovery

Båter som er brutt opp og solgt for deler er vanskeligere å spore enn båter som selges som hele enheter. En stjålet båt er merket under registreringen, men vanligvis er det kjøperen som kjøpte båten fra tyven som ender opp med ingenting etter å ha betalt for en båt. Eiere av stjålne båter bør sjekke båten registret oppføringer for tegn på deres båt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103631.html

Previous:
Next:

båter