Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer en Selector Switch on a Boat Battery

Installere et batteri bryteren på en båt er en klok investering. En båteier kan lett bli revet bort mens for anker, eller selv sitter på dock spille musikk, nyter litt tid på å lese om natten, eller ser en film før sengetid og glemme hvor mye strøm som brukes. Selv når mindre systemer fortsatt fungere fint, slik som radio eller lys, kan batteriet ikke har nok strøm til å starte motoren. Et batteri bryter eliminerer den muligheten ved å isolere et av batteriene som et hus batteri og en annen som et startbatteri så du er aldri uten et nytt batteri for å starte båten. Du trenger
batteri velgeren
Fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Velg type batteri bryter som vil fungere best for deg. En liten båt med et enkelt batteri kan få mest mulig ut av en enkel bryter som slår av huset makt til utenforliggende systemer, for eksempel et stereoanlegg, lys eller noe ikke kreves for å drive båten i en nødsituasjon. Større, mer kompliserte båter, i det minste, trenger en bryter som skifter mellom to batterier. En enda bedre løsning for en dual batteri system, eller større, er en bryter som gjør det mulig å alternere mellom batterier (eller batteri banker) og en på-bryter som kan snu hele systemet, inkludert tenning, av helt så det er umulig å tømme batteriet .
2

Velg område for å montere batteri bryteren. Det beste stedet å montere en bryter på et sted som er lett å nå, men ute av veien. Ute av syne er enda bedre. Noen mennesker foretrekker under en baksetet. En annen vurdering er avstanden fra motoren /batterirommet. Du kan montere systemet opp i nærheten av roret for enkel tilgang, men du må kjøre en masse ledninger tilbake til motor og batterier.
3

Bestem på forhånd hvor batteri stillingen vil være motoren din og hvilket batteri stillingen vil være ditt hus. Motoren batteri er ansvarlig for å drive alt som kreves for å kjøre båten. Dette inkluderer motorrommet blåser, starteren og i utgangspunktet et element på roret på båten, slik som kjørelys og vindusviskere. Huset batteri er ansvarlig for alt annet. Huset batteriet er i stor grad betraktet som en luksus batteri fordi den krefter elementer, for eksempel mikrobølgeovner, rennende vann, TV, klimaanlegg, stereoanlegg og lys. Du kan velge enten "A" eller "B" for begge formål, avhengig av hva som passer deg, slik at du husker det, så lenge du alltid bruke disse betegnelsene for dette formålet.
4

Bruk en åpen-end skiftenøkkel for å koble de positive portene på effektbryter og motoren til velgeren. Koble de negative polene på både "A" og "B" batterier til generatoren. Koble en negativ terminal av dynamoen til motoren. Koble den positive terminalene både "A" og "B"-batterier til tilsvarende posisjon på bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103644.html

Previous:
Next:

båter