Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Paint Glassfiber Composites

Denne artikkelen vil beskrive hvordan du skal male glassfiber komposittmaterialer. Som å male de fleste materialer, er nøkkelen med maleri glassfiber god forberedelse og en god primer. Lære å male glassfiber kompositter nedenfor. Du trenger
Glassfiber filler kitt
Sandpapir
Aceton
Primer
Paint
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
1

Før du male glassfiber kompositt, første mix opp noen glassfiber filler kitt. Du kan finne disse produktene til enhver auto eller båt forsyning butikken. Deretter fylle eventuelle hull eller ujevnheter med glassfiber kitt. Glatte ut kitt, og la det fullt kurere.
2

Deretter bruke tung sandpapir, for eksempel 100 grit, for å fjerne overflødig kitt eller maling som kan ha vært tidligere brukt til glassfiber . Når glassfiber kompositt blir ganske glatt, slå opp til 800 sandpapir. Virkelig sand glassfiber vel, noe som gjør det fint og glatt.
3

Før du male glassfiber du ønsker å fjerne alt støv, rusk og fett som kan være på kompositt. Dette er ingen best ved hjelp av en tørr fille og aceton. Når glassfiber er fin og ren, er den klar til å males.
4

Først bruke en primer til glassfiber. De fleste typer maling og grunning er kompatible med glassfiber, men det er best å spørre maling forsyning person for sin anbefaling. Jeg personlig foretrekker å male glassfiber med polyuretan maling, og disse er ekstremt holdbare og har en vakker finish. Men de er litt dyrere.
5

Vent til primet glassfiber er helt tørr, vanligvis et par timer. Nå er det på tide å bruke den endelige maling strøk. Du kan enten spray på denne malingen, eller bruke en børste på glassfiber. Hvis du bruker en pensel til å male glassfiber, sørg for å gjøre lett selv stryk. Mindre malingen er mer, som du ikke vil at malingen til å gjeng opp på kompositt.
6

Når siste strøk med maling tørker på glassfiber, kan du enten legge et nytt strøk, eller søke klarlakk. Forutsatt at du ikke trenger et nytt strøk med maling, gjelder den klare akkurat som den endelige maling strøk. Klarlakk vil forsegle i maling, og bidra til å beskytte den mot elementene. Bare la det tørke, og du bør være klar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103489.html

Previous:
Next:

båter