Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Berging en båt

Når du er ute på vannet og vannet kommer inn i båten, skal dine første tanker være om å få hjelp, og får alle ombord off trygt. Når du er i en trygg posisjon er det på tide å bekymre seg for hva de skal gjøre med båten din. The Coast Guard, eller andre rednings etater, vil veilede deg i å avgjøre om båten er et slep eller berging situasjon. Du trenger
Salvage båt
Hoist band eller flotasjon band
Vis flere instruksjoner
en

ringe forsikringsselskapet eller kontrahert slep selskapet. Bilberging er billigere enn innsamling, og er vanligvis bestemmes av om det er fare for komplett synker, en trussel mot miljøet, sannsynligheten for fare for andre, og at redningstjenesten er frivillig, og ikke forhåndsbestilt, noe som betyr at båten ble senket for å ødelegge det. En annen grunn en båt regnes som en restverdi er hvis det står i fare for lekker olje eller drivstoff, starte en brann eller treffer et rev. Så lenge det ikke er noen fare for andre eller miljøet, og båten er ikke sannsynlig å eksplodere eller ta fyr, kan det ofte bli slept til et mål å bli fjernet fra vannet.
2

Sjekk din forsikring hvis båten er helt under vann og på bunnen av vannveien. Husk at mange områder kreve at du fjerner noen sunkne fartøyet for å unngå skade på miljøet, eller lage undervannsoperasjoner farer for andre båtfolk. Fordi undervannsoperasjoner restverdi er komplisert og farlig, de fleste forsikringsselskaper dekker utvinningen under deres politikk. Hvis du ikke har forsikring kan det være lurt å lage ordninger for å få det selv heller enn å pådra seg de høye kostnadene ved henting.
3

Rescue en helt nedsenket båt med stor forsiktighet. Selv en båt under vann på kaien er mer farlig enn en delvis nedsenket båt som du kan hente og koble fra over vannet.
4

Dive ned til båten med berging band. Disse kan være flotasjon band som er deflatert og plassert under skroget på sunkne båten, eller web, nylon eller poly belter som går under skroget og fest med kroker for å heise båten over vann
5 Blås band når du bruker oppblåsbare slangen for å få båten opp. Når oppblåst disse bandene stige og de bærer sin last opp til overflaten for å flyte på dem. Når disse bandene er sikre og vannet er rolig som i en liten innsjø, eller rolig elv, kan du selv taue båten til land ved å hekte båten til et annet og trekke i den mens den flyter på båndene.
6

Bruk en kran hvis du ikke har flotasjon band å bringe båten opp til overflaten. Laste fartøy på en restverdi båt. Denne båten er stor nok til å holde berget båten om bord, eller heise den bak og bære den til sin destinasjon. I begge situasjoner en vinsj trekker båten opp fra bunnen av belter rundt skroget.
7

Dump eller hale båten til et nytt sted. Dersom hevingen er i en innsjø eller elv, og lokale jurisdiksjon avgjør sunkne skip må fjernes, hale berget båten til en strandlinje der det kan bli heist opp av vannet, eller til en marina hvor en heis er tilgjengelig, avhengig av hva som er nærmest. Dersom hevingen er i en del av en stor mengde vann som krever fjerning for å beskytte lokale dyrelivet, eller andre båtfolk og dykkere, ta båten opp til overflaten for å stripe det av farlige materialer som bensin stridsvogner og annet drivstoff, deretter hale ut til de dypeste områdene av vannet og la båten synke til bunns på et trygt sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103689.html

Previous:
Next:

båter