Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan rengjøre undersiden av en båt i Florida

The bunnen av en båt, også kalt skroget, er området hyppigst i kontakt med vann. Dette betyr at det er behov for konsekvent rengjøring for å holde seg i god stand. Båter i Florida krever ekstra beskyttelse på grunn av den intense UV-stråler fra solen. Alle båter skal ha sine bottoms rengjøres minst en gang i måneden, som de fleste kan gjøre på egenhånd. Du trenger
Hose
Bucket
Hull renere
Sponge
Soft håndkle
UV beskyttelse voks
Vis flere instruksjoner
1 < p> Flytt båten opp på land og til et område med en slange i nærheten. Trekk mindre båter som kajakk og kano fra vannet og bruke en båthenger for store båter.
2

Slå mindre båter opp ned med bunnen opp. Hold større båter som de er med riktig side opp på tilhengeren.
3

Spray ned i bunnen av båten ved hjelp av friskt vann fra en slange. Små båter er lett å sprøyte, mens store båter krever at du bøye ned og spray dem fra undersiden.
4

Hell skroget renere i en bøtte og tilsett vann. Hull renere produkter varierer, så følg instruksjonene på pakken. De er tilgjengelige på båtliv forsyne butikkene og på nettet.
5

Påfør blandingen til bunnen av båten ved hjelp av en svamp mens båten fortsatt er våt. Små båter vil være raskt og enkelt, mens større båter krever at du går under og påfør blandingen.
6

Skyll av båten ved hjelp av slangen og tørk av med et mykt håndkle. Større båter kan kreve noen håndklær til å gjøre jobben.
7

Påfør et UV beskyttende voks til skroget etter at du gjennom rengjøring. Dette er spesielt viktig på et sted som Florida og vil bidra til å forhindre rust.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103660.html

Previous:
Next:

båter