Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan fikse en båt Trailer

Båttilhengere er enkle enheter med få bevegelige deler. Noen områder krever sporadisk oppmerksomhet for å holde tilhengeren i god stand, så det er trygt på veiene, og effektiv i lanseringen og hente båten fra vannet. Riktig oppmerksomhet til tilstanden av tilhengeren din vil hjelpe deg oppmerksom på eventuelle problemområder før de oppstår. Men hvis du er klar til å dra på tur og finne deg selv å ha problemer med båthenger, kan noen problemer være løst enkelt slik at du kan være på vei. Du trenger
Voltmeter
Lube fett
Bremseklosser
Brake olje
Bunk tepper
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller ledninger som fører til lysene, eller slepet bilens plug-in ved å feste et voltmeter. De slepefarkost pinnene kontroller forskjellige områder av tilhengeren. Hvitt er bakken, kontrollerer brun baklysene, er gul venstre bremselys /blinklys, og grønn er den rette bremselys /blinklys. Koble den ene lys pin sammen med den hvite pinnen til voltmeter for å se etter et signal. Hvis lyset kommer på, gå til neste farget pin sammen med den hvite bakken pin.
2

Rengjør ledningsnettet med en tørr fille for å fjerne rusk hvis lysene ikke vil fungere, men slep kjøretøy mottaket drives. Undersøke ledningsnett for oppflising, klyper eller kutt. Skift pærer i lamper som har makt, men fungerer ikke. Lyspærer snapper inn og ut.
3

Skift ut slitte bremseklosser på skivebremser tilhengere. Kontroller oljereservoar på tungen av tilhengeren ved stikk hvis bremsene ikke svare skikkelig for å se om master sylinder har nok væske.
4

Sjekk tilstanden på dine køyer, og erstatte utslitt tepper og /eller støtter dersom båten er vanskelig å starte eller hente.
5

Pass på å ikke overbelaste trailer. Maksimum lastevekt er stemplet på tungen plate av tilhengeren ved siden av stikk. Legg vekten av båten sammen med alle forsyninger, trolling eller kicker motorer, gass, vann i lagringssystemet og lerret topper.
6

Inspiser girene i vinsjen og tilstanden på vinsjen stropp hvis trekke båten opp på tilhengeren fra vannet er vanskelig. Skift etter behov.
7

Lube huber hvis de varmes opp når du reiser. Legg fett mens i transitt dersom tilhengeren er utstyrt med Buddy Lagrene eller posi-Lube huber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103764.html

Previous:
Next:

båter