Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan å dekke en båt for Snow

Ingenting er mer frustrerende for en båteier enn å ta av vinteren dekselet og finne det indre av båten dekket i mold og mugg. Men det er ikke det verste som kan skje med en båt som ikke er ordentlig beskyttet. Vekten av is og snø kan bøye båtens ramme, og for mye fuktighet under dekselet kan deformere tre og skade elektronikken. Ved å dekke båten riktig for vinteren, vil du komme til å nyte sjøen i stedet for å tilbringe helgen rense den. Du trenger
Båtpresenning
Prefabrikkerte båt dekke ramme (eller materialer for å bygge en)
Duct tape
Bungee ledninger eller tau
Desinfiserende renere og rengjøringsartikler
Chemical avfukter
Håndklær eller skum stykker
Vis flere instruksjoner
en

Monter en ramme for å støtte din båt dekke. Mange båtliv-leverandørselskaper selger lette metall rammer som er ganske lett å montere. Uten støtte av en ramme kan lokket begynner å rive fra vekten av oppsamlet vann og is. Pass på at rammen er plassert slik at vann og snø vil kjøre av dekselet. Hvis du planlegger å bygge din egen ramme, bruker 1-1/2-inch PVC-rør og skjøter for å konstruere en enkel, buet støtte som strekker seg hele veien fra baugen til akterenden. Fest flere rader av støtte rørene vinkelrett på senterrøret. Du kan også bygge en treramme.
2

Rengjør båten grundig før du dekker den. Fjern vannski, kne brett, rør, flyter og andre båtliv tilbehør. Disse elementene ofte holder vann som kan føre til overdreven fuktighet under dekselet. Skuring innsiden av båten med en desinfiserende renere, fjerne alle spor av mugg eller mugg.
3

Gi god tid for interiøret i båten til tørk. Spray de innvendige overflater av båten med et kjemisk avfukter for å minimere fuktighet under dekselet.
4

Plasser rammen inni båten i henhold til design eller produsentens instruksjoner. Kontroller at du har fjernet alle unødvendige elementer fra båten.
5

Pad frontruten og skarpe vinkler med håndklær eller skum for å hindre dem fra å rive av dekselet i sterk vind.
6

Drapere din båt dekke over rammen slik at det er jevnt fordelt på alle sider. Bruk bungee ledninger, tau eller sterk tape over undersiden av båten for å dra dekselet så stramt som mulig. Instruksjonene vil variere etter forsiden. Alternativt kan du kjøpe single-bruk, heavy-duty krympeplast å dekke båten. Den wrap kommer i plater som er flere meter bred og kan kobles med krympe-wrap tape. Tape flere strimler sammen, drapere det over rammen og bruke en håndholdt varmepistol for å krympe lokket rundt kantene på båten.
7

Seal kantene på dekselet til sidene av båt med duct tape. La to små områder untaped for ventilasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103765.html

Previous:
Next:

båter