Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Kravene til sleper en båt bak en campingvogn i Wisconsin

Båtliv er en populær aktivitet i Wisconsin, og en fin måte å nyte utendørs med venner og familie. Dessverre kan båter ikke alltid bli lagret i legemet av vann, hvor det skal brukes. En riktig forståelse av sikker båt tauing på en trailer er en viktig del av båtliv. Lengde og sikkerhet

I Wisconsin, kan en trailer ikke være større enn 40 meter i lengde, eller 8 fot 6 inches i bredden, den kombinerte lengden på trekkvognen og tilhengeren (eller trailere) kan ikke være større enn 65 fot og høyden av båten på hengeren må ikke overstige 13 fot og seks tommer. Til slutt, hvis båten vekten overstiger 3,000 pounds tilhengeren skal være utstyrt med en uavhengig bremsesystem, og ingen trekkvognen kan reise mer enn 65 mph.
Trailer utstyr

Wisconsin sikrer trygg båt trailering ved å kreve bruk av ulike videregående sikkerhetsutstyr som sikkerhet kjeder, slips nedturer og reflektorer. Tilhengere må også være utstyrt med egne bremselys, baklys og signallys, samt rydding lys og en skikkelig tent lisens plate området.
Tilhengerbrakett Bak en Travel Trailer

Boat trailering setter alltid ekstra krav på trekkvognen, og så skal bare utføres etter avtale med bilens brukerhåndbok. Endelig kan slepe en tilhenger bak et kjøretøy være svært utfordrende - en utfordring som er doblet når tauing to trailere - så bare erfarne sjåfører bør trailer båter eller andre materialer. Men når de utføres nøye, kan båten trailering være første skritt til å nyte Wisconsin naturlige skjønnhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103755.html

Previous:
Next:

båter