Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan å opprettholde Ferskvann Båt Tanks

Opprettholde båtens ferskvann tanks er en oppgave som dessverre ikke kan stå ugjort unntatt ved montering ut i løpet av våren eller legge opp på slutten av båtsesongen. Det er en kontinuerlig oppgave, foretatt enten når du merker en endring i kvaliteten på vannet eller på en tidsplan - en gang i måneden, en gang annenhver uke - enten du går båtturer eller ikke. Dine ferskvann tanks, hvis tørt, fortsatt har nok fuktighet til å vokse mugg, hvis igjen fylt opp, vil vannet få at "slimete" følelse. Vedlikehold er den eneste løsningen på disse problemene. Du trenger
Bleach
Vis flere instruksjoner
en

klemme ferskvann slangen fra drivstoff dock på tanken fyll, eller åpne tanken og sette inn en hageslange i tankens luken. Fyll tanken halvveis med vann. Legg 6 oz. av flytende klor til tanken for hver 10 liter av tankens kapasitet. For eksempel, hvis ferskvann Tanken rommer 20 liter, multiplisere 20 med seks, så du vil trenge 120 oz. av blekemiddel til en 20-liters tank.
2

Fyll tanken til toppen. Kjør alle vannkraner ombord inntil blekemiddel er merkbar i vann som kommer gjennom en av kranene. Slå av kranene og la blekemiddel løsning å stå i båtens system i minst en time.
3

Åpne alle kraner. Hvis du er på vannet, koble båtens tank til pumpe-out stasjon på drivstoff dock og pumpe tank. Fyll opp vanntanken med ferskvann uten blekemiddel og åpne kranene igjen, ved hjelp av pumpe-out stasjonen igjen for å holde septiktanken tom.
4

Koble fartøyets tank fra pumpen-out stasjon. Slå av alle kraner. Refill ferskvann tank med ferskvann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103760.html

Previous:
Next:

båter