Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner en Scratch fra Gelcoat

Vedlikehold på store innkjøp som for eksempel en båt, en bil eller en moped krever mye tid, energi og penger. En vanlig element av vedlikehold du vil møte er å reparere riper i gelcoaten. Gelcoat riper er både skjemmende og kan føre til ytterligere skade på kroppen av kjøretøyet. Heldigvis krever behandling for å reparere riper i gelcoaten bare litt innsats og er mye rimeligere enn andre reparasjoner hvis ytterligere skade oppstår. Du trenger:
Shears eller skarp kniv
Metal sparkel
Paintbrush
Plast sparkel
Gelcoat lim
Plastic film
Duct tape
150-sandpapir
220-sandpapir
400-sandpapir
Paste voks
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et par hagesaks eller en skarp kniv til å fjerne ethvert biter av skadet materiale rundt ripe i gelcoaten.
2

Sett hodet av et metall sparkel til scratch. Dra hjørnet av kniven langs lengden av bunnen av. Du ønsker å utdype og utvide scratch. Dette vil også gjøre ujevn innsiden av bunnen av, noe som gjør det enklere å reparere. Fjerne støv fra utvidelsen med en tørr pensel.
3

Bruk en plast sparkel å bruke en gelcoat lim inn i dypere scratch. Plasser en plastfolie over bunnen og bruke tape for å feste kantene av plastfilm. La gelcoat uforstyrret i minst 24 timer for å tillate den å herde. Plasten holder gelcoat fra å bli eksponert for luft, som holder den fra å jobbe.
4

Fjern duct tape og filmen etter 24-timers periode. Bruk en 150-sandpapir til sand det reparerte området. Du vil overflaten kommer i nivå. Gå tilbake over området med 220-sandpapir for ytterligere å glatte område. Avslutte den med 400-sandpapir til helt glatte og flate området. Ved sliping, ikke sand i ett område for lenge. Vask området med varmt vann mellom sandpapers.
5

Bruk varmt vann til å skylle slipte området. Dekke området med et lim voks for å fullføre reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103421.html

Previous:
Next:

båter