Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Typer av Marine Propeller

Den gjennomsnittlige båtbruker kan lett anta marine propeller kommer i et enkelt skjema. Men marine propeller kommer i et stort utvalg av konstruksjon typer, materialer og størrelser, og er spesialisert for spesifikke applikasjoner. I tillegg varierer kostnadene for propeller sterkt avhengig av disse faktorene og deres størrelse. Materialer

Marine propeller er vanligvis laget av korrosjonsbestandig metall siden saltvann miljø kan raskt brytes en generell stål propell. Skjønt en malt eller pulverbelagt stål propell kan anvendes for enkelte programmer, de mest vanlige materialer for marine propeller er aluminium og rustfritt stål. Den største fordelen med rustfritt enn aluminium er det mye større holdbarhet av rustfritt, selv om kostnaden er større også.
Construction

Byggingen av marine propeller omfatter antall av bladene og festemåte. Marine propeller kommer i enten tre-eller fire-blad konfigurasjoner, selv om aluminium propeller bare kommer i tre-blad former. Fordelene med tre-bladet propeller er lavere kostnader og god toppfart ytelse, men fire-blad propeller har forbedret håndtering i bytte for et generelt høyere pris. Bladene kan enten være festet til navet ved hjelp av sveising eller smidd i ett stykke. Sveiset bladene er mye billigere, typisk mindre holdbare og gir mindre ytelse i forhold til smidde kniver.
Bilder Andre hensyn

I tillegg til materialer og konstruksjon, marin propeller har andre funksjoner som kan produsere subtile, og noen ganger dramatisk, effekter på resultatene av båten. Pitch, eller avstanden propellen beveger seg som det dreier seg om hub, bestemmer stakk av propellen. I tillegg til faste propeller, som har en statisk geometri, er vridbar og justerbare propeller for spesifikke applikasjoner. Raken er vinkelen av bladet i forhold til navet, og dette påvirker ytelsen til propellen. Disse og andre faktorer bestemmer den generelle ytelsen til propellen. Konsultere en profesjonell marine forsyning butikk eller båtmotor butikken for å sikre riktig blad passer til båten og motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103697.html

Previous:
Next:

båter