Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en 4 sylindret Mercruiser

Du må forberede firesylindret Mercruiser motor for minusgrader før vinterlagring. Vannet som suges opp inne i motoren etter pumpehjulet må dreneres fra motoren. Du må manuelt fjerne tappepluggene på den nedre blokken for å tillate at vannet strømmer ut av motoren. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i kostbare reparasjoner i løpet av våren. Vinterklargjøring forsyninger kan kjøpes hos din lokale båt butikk, og prosessen kan gjennomføres selv. Du trenger
Wrench satt
Outdrive muffer
hageslange
Dugg olje
Vis flere instruksjoner
en

Ta av motordekselet på båt. Finn gnistfanger montert på toppen av forgasseren. Den gnistfanger er en rund luftfilter, vanligvis gull i fargen, som holdes på forgasseren av en nøtt. Fjern denne mutteren med en fastnøkkel og trekk gnistfanger ut av forgasseren.
2

Fest Outdrive muffer til en hageslange koblet til en vannkilde. Plasser muffer over åpningene på outdrive. Ventilene er plassert på den nedre enhet av outdrive på hver side.
3

Slå vannet på å forsyne outdrive med vann gjennom Outdrive muffer.
4

Start motoren og la den gå på tomgang.
5

Spray fogging olje inn i forgasseren til motoren stanser. Dette vil hindre oppbygging av bensin lakk på forgasseren flyter.
6

Slå av vannforsyningen og ta ut Outdrive muffer fra outdrive.
7

Sett gnist arrestor og trekk til mutteren med skiftenøkkel.
8

Fjern bunnpluggen plassert på utsiden av båten bak med skiftenøkkelen.
9

Fjern avløp plugger fra motorblokken med skiftenøkkelen. Se i bruksanvisningen for tappepluggen steder som hvert år kan være annerledes. La vannet renne fra motoren før du setter inn pluggene og stramme dem med skiftenøkkelen.
10

Senk outdrive å holde girene smurt under lagring.
11

Snu batteriet bryteren til "Off" posisjon. Hvis du ikke har en bryter montert på båten din, må du fjerne den negative terminalen med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103826.html

Previous:
Next:

båter