Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Svenske River Cruises

Mest svenske river cruise også innlemme kanalene i Sverige. Den viktigste vannvei er Göta kanal, som ble meislet ut tidlig i det 19. århundre for å koble en rekke innsjøer og elver. Ruten aktivert en passasje fra Gøteborg, på vestkysten langs elva Gota Alv og Trollhätte Kanal, til de baltiske havnen i Söderköping. I det 19. århundre denne ruten ble brukt til handel og vandel, men nå de kanaler og elver er mest for fritid, selv om noen varer er fortsatt gjennomført med båt. Scantours

Scantours tilby to, tre, fire og seks-dagers cruise langs Göta kanal vassdrag ombord på et dampskip. Ruta går forbi ruinene, middelalderkirker, små tettsteder og frodige skoger. Båtene er konstruert for å passe gjennom de 65 små slusene underveis, som tillater en maksimal lengde på 32 meter. Dampbåten vil stoppe og gi pauser for fotturer, sykling og fotografi muligheter. To-dagers cruise reise fra Söderköping og Motala, mens de tre-dagers cruise seiler fra Toreboda. Fire og seks-dagers cruise seiler fra Göteborg og Stockholm.

Scantours,, CA Inc

Headquarters

3439 Wade St.

Los Angeles, 90066 -1533

1-310-714-3756

scantours.net
Kongelige Stockholm Cruise Line

Kongelige Stockholm Cruise Line kjører en daglig tur fra Berg sluser gjennom Göta kanal vassdrag til fjellområder. Cruiset går på en sesongmessig basis fra 8 mai til 20 september og varer i fire timer. Det maksimale antall passasjerer på fartøy kalt Wasa Lejon, er 230. Evening cruise er tilgjengelig med musikalsk underholdning om bord.

Kongelige Stockholm Cruise Line /Wahlin Lines

PO Box 274

60 104 Norrköping

011 -127 til 801

gotakanal.se
Nordic Visitor

Nordic Visitor tilbyr en seks-dagers cruise langs Göta kanal som tar deg gjennom en elv, tre kanaler, åtte innsjøer, 66 sluser og på to hav. Cruise stopper på steder av interesse og overnatting for omvisning og en sjanse til å syne-se. Utflukter til Lacko Castle, Vadstena kloster, Motala Motor Museum og Birka Viking City er tilgjengelige. Båten tilbyr sykler for gjestene, og skipets guide holder daglige informasjonsmøter i svensk, engelsk og tysk. Guiden vil forklare historien til kanalen og gi praktisk informasjon om de lokale områdene. Måltidene serveres i den innebygde spisestue. Lunsj og middag er en fast meny med to kurs for lunsj og tre til middag. En frokostbuffé serveres hver morgen, unntatt på avreisedagen.

Nordic Visitor

Gyllenstiernsgatan 12

115 26 Stockholm

Sverige |

46-0-8-23-70-50

sweden.nordicvisitor.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103668.html

Previous:
Next:

båter