Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan kjøpe funksjonshemmede Båter

Båtfolk som administrerer funksjonshemninger, men likevel ønsker å nyte vannet, har tre typer båter å velge mellom. Mange motorbåter har en flat, inngjerdet dekk som kan romme en rullestol-sittende eller sikret båteiere. Seilbåter inkluderer små daysailers som rommer en funksjonshemmet og en sunn og sterk sjømann. Disse båtene er mye benyttet av funksjonshemmede seilernes organisasjoner som utfordret Amerika. Større seilbåter kan imøtekomme funksjonshemmede seilere med spesielle sitteplasser systemer eller rullestol-vennlig dekk. Du trenger:
Liste over båten krav
Liste over lokale yacht meglere
Liste av funksjonshemmede seilere organisasjoner
Båt oppføringer
Modifikasjon anslår
Liste over lokale akkrediterte marine landmålere
Båt salg oppgjør papirarbeid
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en yacht megler kjent med funksjonshemmede båtfolk 'generelle behov, og kunnskapsrik om motorbåter og større seilbåter som kan imøtekomme disse behovene. Detalj dine spesifikke krav slik at megleren kan styre sine søk. Hvis du har god overkroppen styrke og kan bidra til å heve seil, dine båtliv behov er forskjellig fra en sjømann uten disse evnene. Finn en profesjonell yacht megleren gjennom Yacht Brokers Association of America, en profesjonell organisasjon dedikert til industrien utdanning og etiske yacht megling praksis.
2

Kontakt en lokal uføre ​​sjømann gruppe. Ca 30 funksjonshemmede seilernes grupper er plassert over hele USA, bemerker "Good Old Boat" i august 2010. Mens noen funksjonshemmede seileaktiviteter er en del av samfunnet seiling programmer, andre grupper fokusere bare på funksjonshemmede seilere. Mange grupper har registrert non-profit status, og motta båt donasjoner for videresalg eller endring. Besøk en av disse gruppene å søke sin båt inventar og spør om andre egnede fartøy.
3

Kompiler oppføringer mottatt fra din yacht megler og fra funksjonshemmede seilernes grupper. Velg fartøy av interesse, inkludert dag-tilgjengelige båter og de som kan endres til funksjonshemmede-tilgjengelige fartøyer. Besøk båter i person til å innskrenke søket, og rekruttere en kunnskapsrik sjømann å hjelpe deg i din vurdering. Skaff modifisering estimater før du tar en endelig beslutning.
4

Send inn et tilbud om å kjøpe en båt. Plasser et tilbud på fartøyet som best dekker dine behov. Din yacht megler forbereder YBAA Kjøp og salg avtalen, og sender tilbudet til oppføringen megleren. Den meglere forhandle frem en gjensidig akseptabel pris og oppgjørstidspunktet. Hvis du kjøper fartøyet fra en funksjonshemmet seilere organisasjon, bør denne gruppen hjelpe deg så godt. Når begge parter er enige om pris og vilkår, gi deg et depositum som skal holdes i escrow inntil salget er konklusjonen.
5

Leie en marin takstmann til å vurdere båten. Lær om båtens strukturell og mekanisk tilstand før du fullfører kjøpet. En akkreditert marine landmåler inspiserer grundig fartøyet, inkludert motor, elektrisk system og interiør. Den landmåler detaljer sine funn i en nitid rapport, som både meglere gjennomgang. Finn en akkreditert marine landmåler gjennom Society of Akkrediterte Marine Inspektører. Din megler kan også gi deg flere lokale landmålere navn.
6

Gjennomføre et fartøy sjøprøve. Vurdere fartøyets makt håndtering evner i løpet av en kort hav studie utført på lokale farvann. Både meglere, klasseselskap og kjøperen er vanligvis til stede. En motor landmåler deltar også i noen sjøprøver. Sjøprøver blir ofte utført av United States Coast Guard lisensiert kapteiner, som har en objektiv vurdering av båten. Spør megler for å arrangere boarding assistanse og onboard innkvartering i tillegg.
7

sluttføre din handikappede båt kjøpet. Evaluere resultatene av undersøkelsen og havet rettssaken, og arbeide med megleren din for å fastslå om noen prisjusteringer er nødvendig. Sluttføre kjøpet når du er fornøyd med båtens tilstand og betingelsene for salg. Send inn resten av betalingen, ta besittelse av båten, og velge den beste dockage plassering for dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103656.html

Previous:
Next:

båter