Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Greenline Fuel Hose Spesifikasjoner

Green Line Slange og koblinger Ltd er en kanadisk produsent som produserer en komplett linje av marine slanger å bære alt fra kjølevæske til bunnvann. Selskapet leverer tre forskjellige drivstoff linjer, hver er tilgjengelig i en rekke dimensjoner. Grønn Lines drivstoff slanger kan kjøpes i standard lengder eller ved foten. Type A1 Fuel feed Hose

Type A1 påfyllingsrør slangen er utformet spesielt for slange går fra drivstofftanken til motoren. Grønn linje produserer den med indre diameter på mellom 1/4 tomme og 5/8 tomme. Det tilføres enten i en boks som inneholder 50 meter av slangen, eller på en trommel med 250 fot. A1 spesifikasjonen betyr slangen oppfyller spesifikasjoner for ytelse en United States Coast Guard (USCG) Type A1 slange, det er, gjennomsyrer det 100 gram eller mindre drivstoff per kvadratmeter innvendig overflate i løpet av 25 timer. Dessuten må den tåle en slange 628 grader ° C flamme i 2 1/2 minutter. Den er laget av gummi forsterket med syntetisk garn.
Type A2 hardwall Fuel Fyll Hose

A2 hardwall drivstoff fylle slangen er laget for å kjøre fra båtens gass port til sin drivstofftanken. Green Line produserer denne slangen med indre diameter på 1/2 cm til 2 1/2 inches, og selger den i 12,5-eller 50-fots standard lengder. Den USCG Type A2 betegnelse betyr at slangen kan gjennomsyre opptil 300 gram drivstoff per kvadratmeter innvendig slange overflate over 24 timer. En type A2 slangen må passere den samme brannen test som en A1 slangen. Slangen er laget av nitril /PVC-blanding gummi, forsterket med to lag med syntetisk stoff og stål helix wire.
Type A2 Softwall Fuel Fyll Hose

Softwall drivstoff fylle slangen er ikke metallisk forsterket, noe som åpner for større fleksibilitet, og er utformet for port-to-tank løyper som skal flyte rundt hindringer. Den oppfyller samme permeabilitet og flamme motstand standarder som A2 hardwall påfyllingsrør slangen. Green Line produserer den med indre diameter fra 1 1/4 tommers til 2 3/8 tommer, både i 12,5-og 20-fots standard lengder. Den er laget av nitril /PVC-blanding gummi og er forsterket med to lag med syntetisk stoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103364.html

Previous:
Next:

båter