Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer Gelcoat Krakelering

Gelcoat krakelering oppstår når lag med gelcoat blir sprukket eller brukket, men glassfiber under forblir uskadet. Gelcoat er en tykk glassfiber maling brukes som et beskyttende belegg over glassfiber, så vel som av kosmetiske grunner. Krakelering må utbedres så snart som mulig for å unngå skader på glassfiber gelcoaten er beskytter. Den skadede gelcoat må slipes bort og erstattet med frisk gelcoat for å forsegle overflaten av vann og andre forurensninger. Du trenger
Palm sander
80-sandpapir
300-sandpapir
Rags
Aceton
Liten bøtte
Catalyst
Paint rører
Felt roller
Båt voks selg Electric buffer
Vis flere instruksjoner
en

Sand direkte på krakelering før den skadede gelcoat er helt fjernet. Bruk en palme slipemaskin med 80-sandpapir for å fjerne den skadede gelcoat og deretter bytte til 300-grit å jevne området ut.
2

Tørk området rent, med en fille fuktet med aceton for å fjerne støv eller rester som kan påvirke gelcoaten obligasjonslån.
3

Hell mengden av gelcoat du trenger for reparasjon i en liten bøtte. Tilsett 1 til 2 prosent katalysator til gelcoat og bland det inn med en maling stirrer.
4

Påfør gelcoat til det berørte området, med en 4-tommers filtrulle. La første strøk begynner å bli klebrig og påfør andre strøk. Fortsett å påføre strøk med gelcoat til det området du pusset er bygget opp til det omkringliggende gelcoat overflaten. La gelcoat herde i 2-3 timer.
5

Påfør et tykt lag med båt voks til reparasjon og la det tørke. Buff ut reparerte området, ved hjelp av en elektrisk buffer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103582.html

Previous:
Next:

båter