Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvor Å Endre Nedre Unit Oil

Lavere enheter, også kalt girkasse, er strømlinjeformet undervannshus som inneholder propellakselen, Girskiftemekanisme, vannpumpe, akseltetninger og gjennom-hub eksos kanalisering på utenbords båtmotorer. De holder motorens drivverk i presis justering på innsiden mens du holder på rushing vann utenfor. De er fylt med et spesialutviklet girolje som smører og beskytter de bevegelige deler fra korrosjon. Denne oljen bør endres regelmessig for å fremme lang levetid for komponentene. Ting du trenger og Basse enhet olje (1 liter) og Basse enhet olje pumpe og slange kit
Lang, flat skrutrekker
Drain container
Butikk rags
en meter høy benk ​​eller boksen
Vis flere instruksjoner
en

Place båten på et plant underlag vekk fra vind og vippe opp motoren til sin høyeste posisjon. Plasser en benk under huset og sette en belastning container på den.
2

Finn lavere enhetskostnader olje renne skrue nær fronten på bunnen av rørformet girkassen. Det vil være en annen lignende skrue nær toppen av girkassen bolig rett under kavitasjon plate.
3

Fjern den nedre skruen først, fanger de første dråper olje i beholderen. Løsne den øvre skruen og fjern det. Oljen vil renne raskt med det øverste hullet åpen lufting girkassen. Merk eventuelle metalspon på innsiden av de magnetiske skruer hvis den har dem. Mange registreringer eller store funn kan bety noe inne i motoren på seg unormalt.
4

La oljen renne til det stopper. Rengjør begge skruer og kontrollere sine segl. Bytt selene hvis de er fillete eller altfor deformert.
5

Undersøk avløpet olje for tegn på vann. Noen båteiere bruker en klar plastbeholder slik at de kan se vanndråper på bunnen. Mer enn noen få dråper vann eller melk emulsjon kan bety skiftet stang, drivaksel eller propell akseltetninger lekker. Dette kan føre til skade på undervannshuset. Den nedre enhet bør kontrolleres eller tatt til en profesjonell på det tidspunktet.
6

Senk motoren til laveste posisjon. Skru adapteret på toppen av oljen pumpeslangen inn i det nedre tappehullet helt til det bare seter. Åpne den nye flaske med olje og skru forsiktig pumpen på flasken tuten. Skyv slangen på pumpeutløpet.
7

Begynn å pumpe flasken pumpen. Det kan ta noen drag for å prime pumpen. Det vises oljen begynner å strømme gjennom slangen og inn i den nedre enhet. Holde pumpe til en strøm av olje begynner å dukke opp fra topphullet. Raskt skru den øverste skruen inn i hullet sitt og stram. Skru løs slangen adapter fra det nederste hullet og raskt tråd i den nederste skruen. Sjekk innstramming av begge skruene.
8

Plasser lokket på enden av slangen adapter, og satte flasken og slangen inn i en plast container til neste gang for å forhindre drypping. Sjekk om det er sigevann fra enten skruen. Tørk av girkassen ren for oiliness å beskytte vannet mot forurensning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103583.html

Previous:
Next:

båter