Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvor å Endre MerCruiser Løpehjul

The impeller på MerCruiser motor ligger i ut-stasjonen. Pumpehjulet trekker vann fra innsjøen inne i motoren for å kjøle den. Erstatte impeller hvert år for å sikre en langvarig motor. En defekt impeller kan ikke trekke opp den riktige mengde vann for å kjøle motoren og for sterk varme vil skade de interne komponentene i motoren. Du kan bytte ut impeller selv med enkle verktøy. Du trenger
Prop skiftenøkkel
Container
Ratchet og socket satt
Flat skrutrekker
Gear glidemiddel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett gassen i forovergir ved å skyve den mot fronten av båten.
2

Fjern propellen fra ut-stasjon med en propell skiftenøkkel. Sett propellen til side.
3

Plasser en beholder under ut-stasjonen og fjern girolje drain skruen med en flat skrutrekker. Denne skrue er plassert på undersiden av ut-stasjonen. La væsken dryppe ut av ut-stasjonen.
4

Fjern boltene langs sidene av nedre foten og oppå foten av ut-stasjonen med en skralle og socket.
5

Fjern den nedre foten fra øvre foten av ut-stasjonen og legg den på et flatt underlag. Vær forsiktig for å unngå skade på harddisken spindel under fjerning.
6

Fjern de fire skruene som fester impeller huset til den nedre foten med en skralle og socket. Løft bolig av stasjonen spindelen.
7

Fjern løpehjulet fra stasjonen spindelen ved å trekke den av spindelen med hendene. Erstatte den med den nye impelleren.
8

Bytt impeller huset og stram boltene med en skralle og socket.
9

Sett den nedre foten på oppå foten. Stram boltene med en skralle og socket.
10

Skru slangen som fulgte med den nye flaske girolje inn i dreneringshull på ut-stasjonen. Åpne luftehullet ligger på toppen av ut-stasjonen med en flat skrutrekker. Pumpe girolje inn i dreneringshull med pumpen på flasken før det siver ut av luftehullet på toppen av ut-stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103770.html

Previous:
Next:

båter