Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Instruksjoner for Installere Trailer Fenders

Dekker hjulene på tilhengeren med fendere beskytter trailer og alt det bærer. I tillegg fendere også beskytte sjåfører bak deg ved å hindre veien rusk fra å fly i luften. De kan også bidra til å holde spray til et minimum på en regnværsdag eller våte veiforhold. Ta forsiktig målinger før den nye fender kjøpet. Eie en elektrisk drill går en lang vei for et prosjekt som dette. Du trenger:
blokker av tre (4)
Jack og hjulmutternøkkel (valgfritt)
skiftenøkkel eller rørtang med skralle
Sentreringskjørner
Hammer
Drill med stål-cutting bit
Bolter og muttere
Grinder (valgfritt)
Plasmakutter (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Hold fender over rattet og mot siden av tilhengeren for å sjekke passform. Hvis nødvendig, trekker på forsiden og baksiden av fender å øke sin lengde eller trykk inn på dem for å redusere dens lengde --- en justering begrenset til 1/2 til 3/4 tommers.
2

Plasser blokker ved siden av hjulene slik at de ikke vil bevege seg under installasjonen. For skjermer med festehull som går bak rattet, jack tilhengeren opp og ta av hjulet ved å skru slepe nøtter med en hjulmutternøkkel.
3

Løsne muttere og bolter på den eksisterende fendere med en skiftenøkkel eller rørtang, og fjerne dem. Sette den gamle fender ved siden av den nye, og justere fronter og ryggen av de to fendere. Spore mønster av hullene for boltene på den nye fender med en penn eller blyant.
4

Punch sentrum av hullene med en dor og hammer. Bor hullene med en stål-cutting borekronen.
5

Klem ny fender mot siden av tilhengeren i riktig posisjon med C-klemmer. Spore mønster av hullene på siden av tilhengeren.
6

Punch sentrum av hullene i de stedene du har merket i trinn 5, og bore dem som før. Fest fendere til vognside med nye bolter og muttere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103341.html

Previous:
Next:

båter