Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik pakker du ut olje fra en Båtens motor

En båt olje bør skiftes etter 100 timers bruk, eller minst en gang i året hvis båten sitter inaktiv. Tømme og fjerne olje fra motoren er det første skrittet til oljeskift, og for de fleste motortyper er det en grunnleggende prosess som bør kreve bare noen få minutter å fullføre. Du trenger
Ratchet sett
oljelensepumpe
Catch container eller absorpsjon pad
Kort slange eller PVC rør (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Bruk en skralle til å fjerne pluggen fra båtens motor. Pluggen er vanligvis plassert på bunnen av motoren. Sett en beholder eller absorpsjon pad under avløpet hole å fange den brukte oljen.
2

Pump eller suger olje gjennom peilepinnen tube med en olje-endring pumpe hvis bunnpluggen er utilgjengelig. Disse kortene er ideelle for båtmotorer som ikke har en bunnpluggen. En typisk olje-change pumpe skruer direkte til peilepinnen tube, da oljen er fjernet ved å trekke og pumpe det er håndtaket.
3

Monter pumpen til skottet, hvis det ikke er nok tilgang til skru den på peilepinnen. Koble det med en slange, slik som en meget kort hageslange eller PVC-rør, og videre for å utvinne oljen ved å pumpe for adapteren i håndtaket. Kontroller at røret er lang nok til å nå bunnen av motorens oljepanne.
4.

utvinne oljen fra en liten båtmotor ved å skru av hetten og olje dreie motoren opp ned, slik at oljen til å flyte utover og inn på en pute eller absorpsjon i en beholder. Når du er ferdig, slå av motoren oppover igjen og koble oljen cap.
5

Refill båtens motor med ny olje etter utpakking av gammel olje, og skift oljefilteret. Husk å feste pluggen, peilepinnen, eller olje cap når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103342.html

Previous:
Next:

båter