Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan oppussing en båt Prop Yourself

Båteiere ofte valgte å gjøre så mye vedlikehold og reparasjoner som mulig for å holde kostnadene håndterlig. Prop reparasjon ikke er vanligvis en av de elementene mulig for amatører å oppnå. Det krever presisjon og dyktighet til å oppnå de riktige vinkler og form. Men selve trinnene er ikke så vanskelig. Med litt trening kan en dedikert eier bli dyktigere på prop reparasjon og spare mye penger på dette svært viktig del av utstyret. Du trenger:
Prop holder
Vice
Hammer
Grinder
Sliping voks
Lodd
Loddebolten
Bent Blades
Hånd rasp
Buffing pad
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp riktig størrelse og pitch prop blokk for propellen din. Dette er en støpt form som passer til formen og bøye av dine bladene slik at du kan hamre ut bøyer eller vridninger som ikke samsvarer med den opprinnelige formen.
2

Hold propellen i en skrustikke ved hjelp av en spindel som renner gjennom sentrum av propellen som kan låses inn i en stiv stativ, eller lov til å spinne på prop hub.
3

Plasser bladet blokken bak den skadede blad, og hammer svingen på plass, etter formen på det opprinnelige bladet.
4

Påfør sliping voks til bladet av vinkelsliperen. Prop metall er myk og vil bygge opp i rasper av sliping blad uten voks, som holder den fester seg.
5

Bruk en vinkelsliper for å glatte kanten av bladet. Fyll hakk, sprekker og ujevne underlag ved hjelp av en loddebolt og loddetinn. Slipe glatt igjen. Avslutt med en hånd rasp å skjerpe og glatte ut kantene på bladet.
6

Mål bladet fra basen i midten av bladet til sentrum av tuppen og fra den bredeste delen av blad, side til side. Sammenligne målingene til målinger av de andre bladene.
7

Omvendt propellen på propellen holderen og vice grep. Slipe og glatte den bakre flate av bladet. Påfør en poleringsrondell til vinkelsliperen og buff propellen til en skinne.
8

La propellen spinner fritt og se for balanse problemer. Dette er et vanskelig område som gjør prop reparasjon vanskelig for amatører. Balanse er viktig. En ubalansert propell kan forårsake kavitasjon som forårsaker ubehag i turen, og kan også føre til mekaniske problemer, og selv brutt forseglinger som tillater oljelekkasjer.
9

Stopp propellen på ulike flekker av spin sin for å se om det vil bli satt, eller hvis vekten av et av bladene fortsetter å rive den. Hvis ett blad er tyngre enn de andre vil det alltid ender opp på bunnen av spinn i stedet for bor hvor den stanses.
10

Identifisere tunge områder i propellen spinn. Markere den tunge blad i midten og male den til å fjerne noen av tykkelsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103723.html

Previous:
Next:

båter