Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize Påhengsmotor Batterier

Når du forbereder å lagre påhengsmotor for vintersesongen, er det viktig å riktig winterize ikke bare motor, men også batteriet. Batteriet, sammen med andre elektriske komponenter, bidrar til å starte motoren og drive den båtens tilbehør. Unnlatelse av å vinterisolere påhengsmotoren batteri kan føre til for tidlig komponent svikt eller feil bruk neste gang du ønsker å bruke båten. Du trenger
Wrench
Arbeidshansker
Vernebriller
Stålbørste
2 myke kluter eller filler
Batteri terminal renere
De-ionisert eller destillert vann
batterilader: marine batterier
White fett eller vaselin
plast container eller gammel bolle
Baking soda
Kaldt vann
Spoon
Vis mer Instruksjoner
Fjerne og rengjøring batteri /Tilkoblinger
en

Slå av påhengsmotor og batteriet ved å vippe bryteren, på forsiden eller siden av motoren, til "Off" posisjon.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne "Negative" kabelen fra batteriets "-" eller "Negative" terminal. Bruk arbeidshansker og vernebriller for å holde eventuelle korrosjon fra å komme på hendene eller i øynene. Legg ledningen til siden.
3

Fjern den "positive" kabelen fra batteriets "+" eller "Positiv" terminal og eventuelle andre kabler som er koblet til batteriet "+" eller " positive "og" negative "eller" - "-terminaler. Legge kablene til side. Bruk en stålbørste til å skrubbe noen korrosjon og skitt fra kablene. Tørk kablene rene med en myk klut eller fille.
4

Skrubb hver av batteriets terminaler med stålbørste til å fjerne korrosjon, smuss og skitt buildup. Brett myk klut eller fille i to og spray 1 ss. batteri terminal renere på duken eller fille. Tørk hver terminal grundig med renere-gjennomvåt klut eller fille.
5

Bruk en vanlig skrutrekker for å åpne batteriets vannmagasiner for å sjekke batteriets syre nivåer. Legg de-ionisert eller destillert vann langsomt inn i hvert reservoar ved hjelp av en trakt for å bringe nivået innen 1/8 tommer av bunnen av hvert reservoar, hvis de er lave.

Må ikke overfylles og bruk ikke godt, trykk eller vann som inneholder jern, salter eller klor, vil som alle skade marine batteri.
6

Lukk hvert reservoar og tørk av batteriet med en ren, myk klut eller fille for å fjerne eventuelle gjenværende rester .
lading og oppbevaring påhengsmotor Batteri
7

Plasser påhengsmotor batteriet på en flat overflate - en arbeidsbenk, bord, skrivebord eller en annen overflate nær en stikkontakt i et område som er godt ventilert.
8

Koble den "positive" kabel fra en batterilader beregnet til lading av marine batterier til den "positive" eller "+"-terminalen på toppen eller side av marine batteri. Koble "Negative" kabelen fra laderen til et stykke metall eller jern - metall eller jern rør eller lignende struktur -. Å jorde laderen
9

Plugg i laderen strømkabel i en ledig stikkontakt og slå på laderen, dersom laderen ikke automatisk slå seg på. La batteriet lade til laderens meter eller vise indikerer ladeprosessen er fullført

Ikke overlade batteriet -.. Gjør det kan føre til elektrolytt tap og føre til at batteriet miste sin totale lading kapasitet

10

Slå av eller koble til laderen når ladingen er fullført. Koble fra "Negative" kabelen først fra metall eller jern rør så den "positive" kabelen fra batteriets "+" eller "Positiv" terminal.
11

Påfør en ss. av hvitt fett eller vaselin på batteriets terminaler for å bekjempe eventuelle korrosjon oppbygging. Oppbevar batteriet på et kjølig og tørt sted, med en temperatur rundt 50 grader C, borte fra alle åpne flammer og varmekilder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103363.html

Previous:
Next:

båter