Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan erstatte gassvaieren på en båt

Throttle kabler på en båt operere under tøffe forhold. Saltvann, sand, floker og belastningen av operasjonen kan medføre at kabelen for å bære og bryte innsiden av den ytre hylse. Mangel på smøring eller feilaktig smøring kan føre til sammenbrudd av den ytre hylse. Dette sammenbrudd fører gnaging på gassvaieren og kan gni et hull gjennom den ytre ermet, slik at vannet inne. Throttle kabler som opererer dårlig eller er synlig skadet må skiftes ut før de kan skape en risikabel eller ukontrollert situasjon på vannet. Du trenger
Nebbtang
Wrench satt
Roll av nylon hyssing
New gassvaieren
Vis flere instruksjoner
en

Fjern splinten fra gassvaieren anker pin nederst på kontrollen med tang. Fjern anker pin og trekke kabelen ut av kontroll.
2

Åpne motordekselet. Frakopling kabelenden fra gassen arm på motoren. Åpne dekselet over kabelen justering på siden av motoren og trekk kabelen fri for motoren.
3

Bind sammen trå til kontroll enden av gassvaieren. Bruk nylontrå som fisk-tape ved å trekke kabelen ut av hekken på båten og la den gamle kabelen for å trekke enden av tråden gjennom båten og ut på hekken. Løs nylontrå /fisk-tape og fjern kabelen.
4

Knyt motor enden av fisk-tape til kontroll enden av den nye gassvaieren. Trekk den nye kabelen inn i og gjennom båten ved å trekke i kontroll ende av fisk-tape. Trekk kabelen frem til kontroll og løse fisken-tape.
5

Monter gassvaieren på kontroll og installere anker pin og splinten. Juster den nye gassvaieren på motoren adjuster, feste kabelen til gass armen og lukk adjuster dekselet. Sjekk gassen for jevn drift og sikre at det dekker den ønskede RPM (omdreininger per minutt) rekkevidde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103514.html

Previous:
Next:

båter