Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvor å Endre Oil Med en MerCruiser Easy Oil Drain System

The MerCruiser Easy Oil Drain System har en integrert slange koblet direkte til bunnpannen. Ved å trekke slangen inn i lensebrønnen og hetten fjernes, kan fullstendig tømme oljen i løpet av få sekunder uten bruk av en pumpe eller annet utstyr. Denne type system forkorter sterkt den tiden og innsatsen som kreves for å utføre en marin oljeskift. Du trenger
Wrench
Tom container
Motorolje
Nytt olje filter
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

start motoren og la den gå på tomgang i flere minutter for å varme opp, og deretter slå av motoren.
2

Løsne oljefilteret og fjerne oljepåfyllingslokket å lufte motoren og utjevne trykket som du fjerne den brukte oljen. Fjern lensepumpe bunnpluggen ved å vri den mot klokken, ved hjelp av en fastnøkkel til å bidra til å bryte den løs. Trekk den tilkoblede tjore gjennom lensepumpe avløp til oljen renne slangen kommer ut.
3

Plasser tuppen av oljen avløpsslangen i en tom beholder og ved hjelp av en skiftenøkkel, skru av lokket på pluggen fra slangen. La oljen helt renne ut, og sett proppen, stramme det sikkert. Skyv slangen tilbake i kjølsvinet avløp og erstatte lensepumpe bunnpluggen.
4

Skru av oljefilteret og fjerne det. Påfør en liten mengde av fersk motorolje til gummipakningen på det nye filteret og skru den på motoren. Når pakningen kommer i kontakt med motoren, skru av filteret 3/4 omdreining, så stopp innstramming.
5

Fyll motoren med ny motorolje. Slå opp i dokumentasjonen for den aktuelle motor modell for å avgjøre hvilken mengde og type olje er riktig for din applikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103414.html

Previous:
Next:

båter