Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan endre Impeller på en Yanmar Diesel

Yanmar dieselmotorer har vært en av de mer populære strømkilder for mellomstore seilbåter i løpet av de siste to tiårene. Prestisjetunge produsenter som Beneteau og Endeavor bruke dem, så vel som mange av de andre båt beslutningstakere. Motorene er kompakt, lett, pålitelig og lett å vedlikeholde og reparere. En fersk-vann, kjøler lukket-krets kjølesystem motoren. En positiv fortrengning, løpehjul Vingetype vannpumpe tvinger motorens kjølevann gjennom motoren vannkappen og gjennom et rå-vann-avkjølt varmeveksler. Du trenger
Flat skrutrekker
12mm fastnøkkel
9/32 tommers skiftenøkkel
pakning skraper
Tenger
Ny impeller
Kabelstrips
Pump pakning

Vis flere instruksjoner
en

Løsne slangeklemmer på vannpumpen med en flat skrutrekker. Trekk slangene av vannpumpen brystvortene.
2

Fjern de to vannpumpe festeboltene med 12mm fastnøkkel. Kople pumpen beltet fra skivene og trekk vannpumpen ut av motoren.
3

Fjern vannpumpe dekke bolter med 9/32 tommers skiftenøkkel. Trekk dekselet av pumpen og deretter skrape pakningen ut av dekselet og pumpehuset med en pakning skrape.
4

Merk rotasjonsretningen på pumpen. Fjern den gamle impelleren med en tang. Grab en impeller vane og dra impeller klar av kroppen og ut av løpehjulet akselen.
5

Inspiser pumpehjulkilen for skader og skift den om nødvendig. Rengjør pumpehuset og fjern eventuelle rester.
6

Wrap et strips rundt den nye impelleren og komprimere skovlene i rotasjonsretningen ved å stramme strips. Skyv løpehjulet på akselen og linjen opp nøkkelen med nøkkelen sporet. Skyv pumpehjulet helt inn i pumpehuset. Et bånd bør ta av som løpehjulet går inn i pumpehuset, og slipper vanes.
7

Installer ny pakning på vannpumpe dekselet. Sett på dekselet og skruene i dekslet og stram skruene i dekslet med 9/32 tommers skiftenøkkel.
8

Installer vannpumpen pivot bolt og skru det fast med bare fingrene, eller stramt nok til at pumpen holdes på motoren, men i stand til å rotere mens justere remmen. Installer drivremmen på pumpen skivene. Monter remmen spenning adjuster bolt. Roter pumpehuset før beltet er stramt og skru justerings bolten og pivot bolt fast.
9

Hell litt friskt vann inn i vannpumpe slanger og pumpe kroppen å prime dem. Monter slangene på pumpen brystvortene og stram slangeklemmene med en skrutrekker. Toppen av kjølevann nivået i motoren. Prøvekjør motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103534.html

Previous:
Next:

båter