Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner Gelcoat på Glassfiber

Når overflaten av en båt begynner å svekkes, og har tung blemmer, kan det være nødvendig å fjerne gelcoaten fra glassfiber for å gjøre riktige reparasjoner og lakkering. Sandblåsing, peeling og sliping er alle metoder som brukes til å fjerne gelcoaten. De to første metodene er bedre igjen til erfarne fagfolk. Sliping skjønt, innebærer mye arbeid og tålmodighet, men er den eneste praktiske metode for amatører å bruke. Du trenger
håndholdt vinkelsliper
Soft back-up sliping pad
7,6 cm, 24 - eller 36-grit sliping plater
Moisture meter
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp grinder med enten 24 - eller 36-grit disk. Vinkelsliperen også bør ha en myk back-up sliping pad.
2

Begynn sliping av gelcoat ved å holde vinkelsliperen til en svært lav vinkel til gelcoat overflaten. Dette vil være en langsom og arbeidskrevende prosess, men ikke rush det. Du må passe på ikke å kutte hele veien forbi gelcoaten og inn i laminatet.
3

Bruk en børste og vaskemiddel å skrubbe hele området som har blitt slipt fri for gelcoat. Skyll grundig.
4

La området tørke helt før du utfører lakkering. Tørking har vært kjent for å ta fra et par uker til så lenge som et par måneder. Bruk vifter for å holde luften sirkulerer for å sørge for at tørking er raskere og grundig. Sjekk området med noen føtter med en fuktighetsmåler og se etter en lesning av 2 til 3 prosent før du fortsetter med noen omlakkering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103562.html

Previous:
Next:

båter