Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan forhandle Kjøpe en Yacht

Kjøpe en yacht er lik kjøpe et hus - papirene er like komplisert og prosessen er lang. Det er lurt å arbeide med en megler som kjenner den riktige verdien av ulike yachter. Ha alltid en undersøkelse gjort for å inspisere båten for skrogskader og andre feil som kan være kostbart i det lange løp. Resultatene fra undersøkelsen kan hjelpe deg å forhandle. Yachts varierer i pris fra hundretusener av dollar opp for millioner. Instruksjoner
en

Kontakt en megler i ditt område - han eller hun kan hjelpe deg å finne en båt i din prisklasse og ta vare på alle arrangementer. Handle med megleren din før du kan finne en passende yacht. Finn ut tidlig i shopping prosessen hvordan din megler gjør sin provisjon - noen tar en prosentandel av salgsprisen, mens noen kostnad selger
2

signerer en intensjonsavtale avtale med selger. - denne avtalen er betinget av at resultatet av en spørreundersøkelse og sier detaljene i transaksjonen. Betale innskuddet ditt. Gebyret er ofte 10 til 30 prosent av salgsprisen. Ordner du yacht undersøkelse --- denne prosessen konkluderer den endelige skritt mot forhandlinger.
3

Gjennomgå tilstandsrapport og snakke med takstmann om verdier. Vurdere kostnadene for reparasjon bestemmes av takstmann og bekreft med ham eller henne verdien av yachten. Finn ut fra din megler hvilke avgifter er nødvendig for den type båt du har tenkt å kjøpe.
4

Bruk informasjonen du har samlet seg for å starte forhandlinger. Vurderer reparasjoner - hvis nødvendige reparasjoner er kostbare du kan forhandle at alle problemene er løst og betalt av selger før salget. Forhandle noen avgifter nødvendige for kjøpet, som selger kan betale alle avgifter hvis det betyr slående en avtale med en kjøper.
5

vurdere prisingen av yacht basert på undersøkelsen rapporten for å gjøre den endelige tilby. Har allerede betalt depositum og bevise din seriøsitet å kjøpe, er selgeren svært sannsynlig å utarbeide en avtale med deg. Være rettferdig i dine forhandlinger basert på undersøkelsen verdier.
6

Vurdere alle nødvendige reparasjoner og hvorvidt selgeren betaler for reparasjoner. Vurdere avgifter og hvorvidt du må betale for dem, eller hvis selgeren vil. Legg alle avgifter sammen til en samlet pris. Gjør et totaltilbud i vurdering av alle gebyrer, avgifter og yacht verdier som du kan være fornøyd med. Begynn med et lavt tilbud, du kan alltid øke tilbudet, men du kan ikke med rimelighet gå ned igjen fra et høyere tall
7

sluttføre salget hvis vilkårene er oppfylt.. Gange unna, hvis ikke. Vær tålmodig under forhandlingene - din megler har å ta kontakt med selger, og han eller hun må kanskje tenke vilkårene over. Bli kvitt din megler og finne en annen hvis han eller hun sidene med selgeren eller opererer å gjøre så mye overskudd som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103618.html

Previous:
Next:

båter