Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Marine Batteri kontrollmetoder

Marine batterier, noen ganger også referert til som dypsyklusbatterier, bør testes jevnlig slik at de kan bli erstattet før en akutt situasjon oppstår. Det er en serie med tester du kan utføre som vil gi en grundig evaluering av marine batterier. Visual Sjekker

Den mest grunnleggende testing for en marine batteri innebærer å gjøre regelmessige visuelle inspeksjoner. Kontroller plast batterihuset. Hvis det er noen sprekker, bytt batteriet umiddelbart. Se over de terminaler og tilkoblinger. Heavy syre buildup eller korrosjon er varselsignaler. Sjekk elektrolytt væske nivåer mens du fyller drivstoff opp. Dette gir også en god mulighet til å sjekke andre væskenivåer.
Spenning og spesifikk vekt tester

spenning og egenvekten tester er to vanlige måter å teste marine batterier. Før du utfører heller, bør du lade batteriet helt opp. Fjern alle overflater kostnad ved å bruke dem i noen minutter. Har en kopi av produsentens spesifikasjoner for batteriet i nærheten, så de gir referansemateriale når du tester ut batteriet. Hvis du har mistet specs, kan du finne dem på nettet på produsentens nettsted.

Bruk et voltmeter koblet opp over batteripolene å teste spenning. Se i spec sheet for å se hvordan batteriet måler opp.

For egenvekt testing, vil du trenger en enkel hydrometer. Disse er svært billig og tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Klem pære på hydrometer til å trekke noen elektrolytt fra batteriet. Ta lesing og sammenligne den med spec sheet.

Et batteri som går enten en av disse testene er å leve på lånt tid, og bør skiftes ut så snart som mulig.

Last Tester

Utfør en last test for disse batteriene som passerer spenningen og egenvekten tester, men likevel ikke presterer godt. Load test enheter er mer sofistikert og dyrt, Ta batteriet til et batteri forhandler eller auto deler butikk som har en last tester. Som navnet tilsier, disse maskinene teste batteriet som det er plassert under en belastning. Mens denne type tester ikke nødvendigvis vil måle batteriets kapasitet, indikerer det hvorvidt den batteriet har en innvendig feil. Et batteri som ikke består denne testen bør også skiftes ut.
Safety tips

Når du håndterer en marine batteri, bruke vernebriller, gummihansker, en butikk forkle og gamle klær . Ferskvann og natron nøytralisere syre søl

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103428.html

Previous:
Next:

båter