Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer en Pin Hole i glassfiberbåter

Glassfiber båter er ofte skadet av ting du ikke kan se. Noen ganger overflaten av glassfiber båt bobler og blærer. Når dette blemme dukker, mye som en blemme på hånden, fører det til en pin hull i båtens overflate. Disse hullene er skjemmende i store eller små tall. Heldigvis fjerner en enkel reparasjon metode dem helt. Det tar litt dyktighet og kunnskap om gel strøk for å få jobben gjort riktig. Imidlertid kan alle med grunnleggende altmuligmann ferdigheter reparere en pin hull. Du trenger
Sand papir, 200 korning
Sliping blokk
gelcoat reparasjonssett
Plastic film
Sand papir, 400 korning
Vis flere instruksjoner

en

Finn pin hull på skroget og avgjøre om det er ytterligere pin hull som omgir den. Reparere hele området, om nødvendig, for å gjøre jobben raskere.
2

Sand pinnen hull området grundig med 200 sandpapir på en flat, hard pussekloss. Fjern gelcoat og maling under den. Ikke sand under malingen. Bare sand området ned langt nok til å fjerne hele hullet.
3

Mix herder med gelcoat filler å følge bruksanvisningen. Blandingsforhold varierer og tørketider forskjellig under forskjellige atmosfæriske forhold. Så følger nøye med på den herder som du blander.
4

Skrap lim over den slipte området med en skrape for å legge til fyll i området. Fjern det overskytende lim med kanten av skraperen. Trekke den over pastaen i én bevegelse.
5

Dekk lapp med et lag av film. Dette er gitt i gelcoat reparasjonssett. Enhver type film vil fungere, selv plastposer. La patch tørke i 24 timer før hardt.
6

Sand ned reparasjon for å fjerne ujevnheter og rynker i gelcoaten. Bruk 200 strø sand papir på et flatt pussekloss. Deretter bruker du en lighter 400 strø sand papir og våt sand overflaten før du har mål du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103622.html

Previous:
Next:

båter