Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en 60-HP Mercury Engine

Din 60-HP Mercury motor trenger spesiell omsorg før vinterlagring. Motoren bruker vannet for å kjøle den når den er i gang. Vannet som er igjen i motoren må fjernes for å unngå korrosjon og skader på motorblokken. Forsyninger og verktøy for å winterize motoren din kan kjøpes på enhver båt butikk. Du må ha tilgang til en vannkilde for å gjøre winterizing. Prosessen vil ta omtrent en time. Du trenger
Bensinstabilisator
Wrench satt
hageslange koblet til vannkilde
Outdrive muffer
Dugg olje
Vis flere instruksjoner
1

Hell riktig mengde drivstoff stabilisator i drivstofftanken. Se i flaskens etikett for riktig forhold.
2

Løsne og fjerne båtens tappepluggen, ved hjelp av en skiftenøkkel. Pluggen er på baksiden av båten, nær bunnen. Dette vil tillate vannet du vil renne fra motoren til å renne ut av bunnen av båten.
3

Åpne motorrommet lokket. Finn gnistfanger, som er montert på forgasseren. Det er en runde luftfilter som holdes til forgasseren av en nøtt. Fjern denne mutteren med en fastnøkkel, og fjern gnistfanger fra forgasseren.
4

Koble hageslangen til Outdrive muffer ved å skru dem sammen på sammenhengen. Plasser Outdrive muffer rundt den nedre enhet av outdrive. Pass på at Outdrive muffer er fullt dekker åpningene på hver side av outdrive.
5

Slå på vannkilde og la vannet for å nå de Outdrive misbruke. Hvis luftlommer er i slangen, tillate dem å arbeide gjennom slangen.
6

Start motoren og la den gå på tomgang i minst 10 minutter.
7

spray fogging olje i og rundt forgasseren til motoren stanser. Erstatte gnistfanger, og trekk til mutteren med en fastnøkkel.
8

Slå av vannet kilden. Fjern Outdrive muffer fra den nedre enhet av outdrive.
9

Finn tappepluggene på motorblokken selv. Se i eierens håndbok for drain-plugg plassering, som hver modell er forskjellig. Fjern dreneringspluggene med en skiftenøkkel, og la vannet helt avløp fra motoren før du installerer tappepluggene og stramme dem med en skiftenøkkel.
10

Skru startbryteren på båten til " av "-stilling. Hvis du ikke har et batteri bytte, bare å fjerne den negative kabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Den svarte kabelen er den negative kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103825.html

Previous:
Next:

båter