Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Ohio River Boat Trips

The Ohio River dekker en lengde på mer enn 900 miles fra Pittsburgh, Pennsylvania, til Mississippi-elven. I løpet av 1800-tallet, ble elva en viktig kommersiell rute for mange byer langs elvebredden i Ohio, Kentucky, Indiana og Illinois. Elvebåter som tidligere gjennomført forsyninger ble til slutt forvandlet til små cruiseskip komplett med overnattingssteder, restauranter og underholdning. I dag, flere av disse historiske båter tilbyr en rekke cruise som inkluderer buffet-stil måltider og live underholdning med informative kommentarer levert av sine kapteiner. BB elvebåter

BB Riverboat Company, basert i Newport, Kentucky, tilbyr et utvalg av Ohio River cruise på sin flåte av tre historiske elvebåter (Belle of Cincinnati, elven Queen og Newport Landing) . Cruise alternativer varierer fra sightseeing-bare cruise til tema lunsj og middag cruise med en buffé måltid.
P Det tilbyr også spesielle cruise som en syv-netters tur til Chattanooga, Tennessee, som inkluderer hotellopphold på hver stoppe og en natt ombord på historiske Delta Queen. Hver elvebåt gir klima-kontrollerte dekk, en full bar, buffet-servering og et dansegulv med levende underholdning. Private charter cruise er også tilgjengelig for sightseeing, firmaarrangementer og bryllup.
Louisville

The Belle of Louisville og Spirit of Jefferson, basert i Louisville, Kentucky, gi sightseeing -bare cruise, samt to-timers lunsj eller middag cruise på sine to historiske elvebåter. Det er også tidsplaner en fire-timers dans cruise som inkluderer et pre-cruise fest på brygga, live underholdning, en buffet middag, drikke og suvenirer.

1914 Belle of Louisville gir et klima-kontrollert ballroom og bar med en maksimal kapasitet på 750 personer, mens 1963 Spirit of Jefferson tilbyr de samme fasilitetene med en kapasitet på opptil 150 personer. Begge båtene er også tilgjengelig for charter hendelser, inkludert bryllup, corporate events, familiegjenforeninger og store fester.
The Valley Gem Sternwheeler

The Valley Gem Sternwheeler, basert i Marietta, Ohio, tilbyr to timers sightseeing cruise og tre-timers cruise til historiske låser på Ohio River. Det også tidsplaner spesielle Grand Buffet Lock og lunsj cruise som inkluderer en buffet måltid, live underholdning og en tur til Lås nr. 2 på Devol sin Dam eller Willow Island Lock and Dam.

Ble bygget i 1988, Valley Gem Sternwheeler er oppkalt etter en historisk streng-wheel båt som eksisterte mellom 1898 og 1918. Det gir klima-kontrollerte dekk, en gave og snack butikk, buffet-måltid sitteplass til 98 personer og en total kapasitet på opp til 296 gjester. Private båter er også tilgjengelig for opp til fire timer med måltid alternativer og andre fasiliteter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103745.html

Previous:
Next:

båter