Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Spesifikasjonene til en Hatteras 37 Convertible

The Hatteras 37 Convertible er en motor yacht bygget av Hatteras Yachts. Selskapet har vært å bygge glassfiber båter siden 1960 i High Point, North Carolina, og ved 1967 hadde åpnet et sekund produksjonsanlegg i New Bern, North Carolina. I 2004 ble High Point anlegget stengt og all virksomhet ble flyttet til New Bern. Motor og mekanisk

Hatteras 37 har to 330-hestekrefter bensin motorer. Valgfrie dieselmotorer er tilgjengelig. Maskinrommet er under salongen og er tilgjengelig via en liten luke for inspeksjon, og gjennom en større luke for vedlikehold. Sammen med motorene, inneholder maskinrommet to 12-volts batterier for å starte motorene og en 7,5-kilowatt generator for å gi strøm når Hatteras 37 er i gang. Båten har to plate-type MG-506 girkasser med en 1,97-1 stasjon ratio. Propellene er Michigan Wheel fire-bladet rekvisitter med en 24-tommers diameter og en 28-tommers banen. Drivstoff kapasitet er 330 liter i to tanker.
Deck, Cockpit og Flying Bridge

Hatteras 37 er bygget av ett stykke støpt glassfiber. Dekk og hytte er laget av klemt glassfiber. Indre områder er panelt med teak. Cockpiten er nesten 11 meter bred og 8 meter lang, og flybridge har to sittebenker og en kaptein stol å tillate sitteplasser for sju. Kontroller i flybridge inkluderer en rustfritt stål ratt, motor på /av-kontrollene, turtellere, skjermer for olje og vann temperaturer, motorrommet varme og AC strøm. Frontruten er laget av røyk akryl plast med en omvendt skråning.
Salon

salong, også kjent som dekkshus, inneholder en bysse utstyrt med en tre-brenner komfyr /stekeovn, en 6-kubikk-fot kjøleskap, fryser og rustfritt stål oppvaskkum. Den fremre delen av salongen har en radio og kassettspiller, og beslag for en sekundær kontrollsenter.
Staterooms

Hatteras 37 har to lugarer i baugen. Gjestene lugaren er på styrbord side av båten og har to over-under køyer. Baugen lugaren har to køyer, en mot hver side av baugen. De båtplasser er mer enn 6 1/2 meter lang og 30 inches bred. Begge lugarene har skuffer, en hengende skap så stor som et skap, og en full lengde speil. Begge er teppebelagt. Hodet er mellom salong og lugarer, og har en dusjnisje med en dør, en medisin skap, elektrisk toalett, og en Kina servant. Toalettet har en 70-gallon septiktanken og en advarsel indikator for når tanken er full.
Mål

Hatteras 37 Convertible er 37 meter lang og har en bredde på 14 meter. Det utarbeider i 3,25 meter vann. Broklaring er 13 fot 5 tommer. Båten veier ca 28,000 pounds og sover fire voksne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103400.html

Previous:
Next:

båter