Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Gjør det selv Båtkran Planer

Båt heiser spare dokket båter fra slitasje fra spretter og bumping forårsaket av bølgene vinden, og båten våkner. De gjør også at de ytre og akter drivmotorer for å bli løftet ut av vannet, hindre korrosjon langsomme prosess med elektrolyse. Du kan bygge en enkel, men effektiv heis strategi for lettere påhengsmotor-drevne fartøy som aluminium og glassfiber fiskebåter opp til 16 meter i lengde, selv om det kan skaleres opp for tyngre båter og selv automatisert på et senere tidspunkt. Båt Lift Strategi
Tak-over båten heiser

Denne heisen bruker prinsippet om to horisontale knytte bjelker som danner toppen av to parallellogrammer som gradvis løfte båten som det er vinsjet opp og ut av vannet. Denne heisen vil være mest hensiktsmessig for bruk i ferskvann og elver hvor det er liten variasjon i vanndybde og ingen strømninger ville undergrave fotfestet av heisen base.

2000-kilos kapasitet orm-gear trailer vinsj støttet opp av en 1000-kilos kapasitet enhet gir løftekraft. Heisen er ramme og knytte bjelker er fabrikkert fra tre-tommers galvanisert stål firkantrør og galvanisert trailer maskinvare. Dreier er alle 5/8-inch diameter hull med ½-tommers ID bronseforinger og ½-tommers diameter galvaniserte bolter.
Stasjonær og Bevegelig Rammer

Et rektangulært stasjonær ramme støtter heisen mekanisme og holder det nivået. Det er seks meter bred og ti meter lang. Rammen er laget av tre-tommers firkantet galvanisert stålrør. Den har seks vertikale ¾-tommers galvanisert stål gjengeboltene - ett i hvert hjørne og to i midten for å tillate utjevning rammen på bunnen. Omtrent to meter fra hver ende av den stasjonære ramme og pivoterte på både venstre og høyre side er bunnen av to U-formede rammer som alltid beveger seg parallelt med hverandre på grunn av de horisontale bjelker som er koblet på hver side av den U-form som holder U-rammer parallelt med hverandre hele tiden også.
Variabel parallellogrammer
Gantry heise

knytter bjelkene er nøyaktig samme lengde som avstanden mellom U-ramme svinger på den stasjonære rammen. Dette danner to parallellogrammer, en på venstre og en på høyre, med en kontinuerlig justerbar høyde. Når parallellogrammer er vippet bort fra fjæra, toppene av linking bjelker er på sitt laveste punkt, og under nivået for den laveste delen av den flytende båt. Når 2000-kilos vinsj trekker toppen av parallellogrammer mot fjæra, de knytter bjelker komme opp til full høyde. På toppen av koblings-bjelkene er to tverrbjelkene av samme tre-tommers-firkantrør med blokker av UHMW polyetylen kuttet til vinklene i båtens V-formet bunn. Blokkene i den fremre holder en brattere vinkel enn den bakre, på grunn av den skarpere nederste stige ved baugen enn akterenden.

Når båten trekker i over de V-blokker, og den større vinsjen er innkoplet, parallellogram trekkes mot land, heve V-blokker, og båten heiser opp av vannet og er støttet av pivoterte rammer. Den 1000-kilos vinsj ville bli strammet inn på dette punktet for å tjene som en sikkerhet sekundær.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103570.html

Previous:
Next:

båter