Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan endre et Sea Water Impeller på en 350 Mag Motor

Du bør erstatte sjøvann impeller i 350 Mag hver sesong. Den trekker inn vann for å avkjøle motoren. En slitt impeller kan ikke trekke riktig mengde vann, noe som fører til overoppheting av motoren. Løpehjul er ganske billig å kjøpe på din lokale båt butikk. Du må bekrefte året og outdrive modell av motoren din for å sikre at du kjøper riktig impeller. Du trenger
Container
Flathead skrutrekker
Wrench satt
Gear glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Sett gassen i fremre posisjon .
2

Plasser en beholder under avløpet skruen på undersiden av outdrive nær skeg. Fjern tappeskruen med en flat skrutrekker og la girolje til avløp.
3

Fjern boltene som fester nedre enhet av outdrive til øvre enhet med en skiftenøkkel. Disse bolter er plassert i sentrum av den outdrive mellom de to ribber. Det er tre bolter på hver side.
4

Fjern den nedre enhet av outdrive forsiktig ved å senke den fra den øverste enheten. Drivakselen spindel vil være knyttet til den nedre enhet; bruke ekstrem forsiktighet for å unngå skade girene
5

Finn og fjern de fire skruene som fester impeller huset til outdrive med en skiftenøkkel.. Den rotorhuset monteres på toppen av den nedre enhet. Drivakselen spindel strekker seg ut av løpehjulet boliger.
6

Trekk pumpehjulet bolig mot deg og ut av drivakselen spindelen.
7

Trekk impeller fra Drivaksel med hendene. Installere den nye impelleren på drivakselen spindel og skyv den ned mot outdrive. Erstatte impeller bolig montering og installere de fire boltene. Stram dem med en skiftenøkkel.
8

Sett den nedre enhet av drivakselen på den øvre enheten. Vær forsiktig for å unngå skader på tannhjul som du heve den opp til den øverste enheten. Juster monteringshullene og monter boltene. Tre nøtter på motsatt side og skru dem med en skiftenøkkel.
9

Etterfyll girolje ved å skru slangen kontakten som fulgte med girolje på bunnpluggen. Fjern lufteskruen på toppen av outdrive med et flatt skrujern. Lufteskruen er i nærheten av torget delen av outdrive på siden.
10

Pump girolje inn i outdrive før det siver ut av luftehullet. Fjern slangen kontakten og installere bunnpluggen. Stram pluggen og lufteskruen med en flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103832.html

Previous:
Next:

båter