Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Måter å spare korallrev

Korallrev kan bli funnet i ulike deler av verdenshavene. Korallrevet består ikke bare av levende koraller, men andre sjødyr som er avhengige av koraller for levebrød. Det er skritt alle kan ta for å beskytte og bevare verdens korallrev slik at de fortsetter å vokse, i stedet for å bli utryddet. Etter disse trinnene vil bidra til å sikre fremtidige generasjoner vil være i stand til å se korallrev og ikke bare lese om dem. Dykking
p Hvis du dykker der det er et korallrev system, er det et par ting du kan gjøre for å beskytte revet. Hvis mulig, ikke kaste et anker over bord - bruk en fortøyningsbøye. En båtens anker vil forårsake alvorlig skade på koraller. Når du er i vannet, være nøye med å aldri berøre selve koraller. Kontakt med hendene, kan finnene eller luft tank drepe koraller. Også være sikker på noe søppel på båten forlater på båten og ikke ender opp i vannet. Avfall som six-pack plast ringer og plastposer kan skade korallrev eller dyrene som lever i rev.
Forurensning

I hverdagen på landet , kan du delta i noen aktiviteter for å hjelpe med korall-rev bevaring. Begrense hvor mye vann du bruker til å vaske deg hender, dusj eller vaske bilen. Velg hvitevarer som bruker mindre vann. Jo mindre vann du bruker, jo mindre avløpsvann ender opp i havet. Såper og annet avfall dumpet i havet i avløpsvann kan skade veksten av korallrev. Forsøk også å begrense bruken av plantevernmidler og ikke-organisk gjødsel, herunder kjøpe mat som ble dyrket med bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. Sprøytemidler og kunstgjødsel kan ende opp i grunnvannet og gjøre veien til havet.
Andre aktiviteter

Du kan kjøpe bare sjømat fanget av selskaper som deltar i praksis som ikke skader korallrev, som for eksempel slippe anker til revene. Spør snorkling virksomheter hvordan de tar sikte på å beskytte korallrev før du overlate penger og gå for en utflukt. Også bli klar over eventuelle akvarier og hvordan de skaffer seg livet i havet for utstillinger. Snakk med andre om korall-rev bevaring og bevisstgjøring. Du kan også frivillig å rydde søppel fra strendene eller til og med korallrev.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103586.html

Previous:
Next:

båter