Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan bytte Bunk Boards på en Pontoon Boat Trailer

Pontoon trailere er enkle strukturer, med ett viktig element som har en tendens til å slites ut over tid - køyene der pongtonger resten. Utsetting og innhenting av den pontongen fra tilhengeren, så vel som vekten av pontongen under lagring, forårsaker slitasje til teppet, og understreker tre som støtter køyer. Utskifting av køyene på en pontong tilhengeren er en enkel prosedyre som speiler fremgangsmåte for båt, tilhenger, med unntak av hvor køyene er plassert. Du trenger
Målebånd
skrutrekker
Stikknøkkel med 1/4-tommers hode
Circular eller håndsag
2 av 6 treplanker
Klemmer
Drill
1/4-tommers borekronen
Galvanisert 1/4-tommers bolter
Galvanisert muttere og skiver
Caulk pistol
Marine tetningsmasse
Bunk teppe
Kniv
stift pistol og stifter
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et målebånd til å måle hver eksisterende bunk på tilhengeren. Pontoon båthengere har to styrene for hver pongtong, en på hver side av røret. Plasseringen av hvert bord og lengden må aldri endres. De er satt spesielt for båten om bord for å balansere det riktig for tilhengeren og taue bilen.
2

Fjern en av de eksisterende køyer ved å ta ut boltene (eller skruer) som holder dem på med en pipenøkkel eller skrutrekker. Legg merke til plasseringen av hver støtte kategorien som styrene er boltet. Hvis dine eksisterende køyer er forbundet med lag-skruer er det en god idé å erstatte dem med en mutter og bolt vedlegg når du setter inn de nye styrene på.
3

Kutt nytt styre til riktig størrelse med en sirkulær eller håndsag, og plassere den på køya støtter. Klem styre på plass på toppen og bunnen av køya, og bruker en drill til å lage hull for boltene. Bore et ekstra hull i enden bolten åpning rett ved siden av bolthullet beveger seg i en vertikal retning fra forsiden til baksiden, slik at mutteren kan gli eksempel tanken bord bøyes under vekten av pongtongen.
4 < p> Bruk en 1/4-tommers forsenket hode på en borkrone for å gjøre den riktige størrelse inntrykk i toppen av treet til å synke mutteren inn i treet i flukt med overflaten slik at det ikke vil rive tepper og /eller bunnen båten.
5

Sett 1/4-tommers bolter inn i hvert hull på undersiden av køya bord, med en vaskemaskin mellom den og treoverflaten, og fest den med en mutter på toppen . Bruk en pipenøkkel for å stramme den.
6

Bruk en caulk pistol lastet med marine grade tetningsmiddel for å kjøre en perle av lim langs toppen av brettet og begge sider.
7

Fest toppen av rullen av køyen teppe til toppen av køyen slik at den overlapper den foran tre og er sentrert. Stifte det til skogs med en stift pistol.
8

Rull teppet til slutten av køya og kuttet med en tapetkniv forlater nok til å vikle over enden av skogen. Staple slutten på bunnen av køya.
9

Trykk på teppet i lim langs toppen og sidene. Sett en stift hver fot eller så langs toppen, på hver av sidene og under styret.
10

Gjenta hele prosessen for hver køye bord.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103763.html

Previous:
Next:

båter