Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan rense en båt Trailer

De fleste båteiere vet betydningen av regelmessig fikser opp sine båter og båtutstyr, men noen aldri rengjøre trailer eller bare vaske det med jevne mellomrom. Det er en god idé å gjøre en vane ut av rengjøring båthenger hver gang du rengjør din båt. En av de beste måtene å rengjøre både båten og tilhengeren er med høytrykksspyler. Det er lurt å drive vaske båthenger for å fjerne alle spor av rester fra dagens utflukt, spesielt hvis du hadde din båt i saltvann eller i en mose-fylt innsjø. Du trenger
Vernebriller
Høytrykksspyler
Vaskemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Sett på et par vernebriller.

2

Koble høytrykksvasker til en hageslange koblet til en utendørs tappekran.
3

Spray hele båthenger, inkludert hjul, med vann. Arbeid deg hele veien rundt hengeren for å sikre at det er vått.
4

Injiser vaskemiddel inn i ventilen på siden tryllestav av pistolen.
5

Rengjør små områder av båten trailer på en gang, sprøyting trailer fra om lag tre meter unna. Hvis du trenger ekstra press, ta sprøyta nærmere trailer. Hold sprøyten med en 25-graders vinkel i forhold til båthenger. Du kan skade lakken hvis du sprayer båthenger rett på. Spray trailer i en overlappende sirkulære spray som du jobber deg hele veien rundt. Vask hjulene i en sirkelbevegelse.
6

Skyll båthenger begynnelsen på den delen som er nærmest lastebil oppkobling og sprøyting tilbake slik såpe går ut på baksiden av tilhengeren. Husk å skylle hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103480.html

Previous:
Next:

båter