Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan donere jeg en båt i Massachusetts?

Kanskje har du funnet deg selv med en uønsket båt, er klar til å erstatte den du eier, eller bare har en forsømt båt som tar opp for mye plass. Uansett hvorfor du ønsker det borte, det er nok av alternativer å vurdere når det gjelder å bli kvitt båten. En vanlig valg er å donere det til veldedighet. Veldedighet deretter selger båten, eller for båter som er nonfunctioning, selger delene. Og i mange tilfeller plukker mottakeren opp båten gratis. Du trenger
Telefon
Båt informasjon
Vis flere instruksjoner
Alternativ 1
en

Velg en Massachusetts-baserte organisasjonen som du føler deg komfortabel donere . En vanlig alternativ er handling Donasjon Services, en veldedig organisasjon som donerer inntektene til statens mishandlede, syke og hjemløse. Et annet alternativ er båter med årsaker, en veldedig nettverk som gir 100 prosent av din donasjon provenyet til samfunn som trenger økonomisk bistand.
2

Fyll ut det elektroniske skjemaet uansett veldedig organisasjon du velger. Du kan også ringe sin gratisnummer. Kontroller at du har din kontaktinformasjon samt båten informasjon (inkluderer registrering, plassering og merke /modell).
3

Sett opp en tid for organisasjonen å plukke opp båten.
Alternativ 2
4

Legg inn en annonse på et nettsted som Craigslist.org eller Freecycle.org. Craigslist tillater brukere å plassere en annonse uten å registrere deg, men du må fylle ut en profil for Freecycle.
5

Velg den frie delen når du plasserer en annonse på Craigslist. Alle elementer som er oppført på Freecycle er automatisk fritt til andre. Inkluder
6

et bilde med annonsen, samt annen relevant båt informasjon.
7

Inkluder din e -postadresse og /eller telefonnummer å fremskynde donasjon prosessen. Folk bør begynne å kontakte deg innen 24 timer av din annonseplass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103642.html

Previous:
Next:

båter