Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer en forgasser på en båt

Når en båt motor begynner å svikte en sannsynlig gjerningsmann er forgasseren. Bensin er notorisk ustabil og bygger opp til den nesten kveler motoren helst gassen er brukt. Fikse gummiert opp float boller eller tilstoppede jetfly vil spare deg for mye penger i vedlikehold og reparasjon avgifter. Du trenger
Gamle fille /håndkle
rent håndkle
skrutrekker
Forgasser gjenoppbygge kit for merke og modell av motoren eller reservedeler individuelle problemer.
Aerosol forgasser renere
Air kompressor (valgfritt)
Thin skrutrekker eller metall dor og hammer
gummiplugger
Marine tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

inn en gammel klut under drivstoff linje for å fange noen drypp eller søl. Løsne alle linjer og fjerne forgasseren. Fjern boltene som forbinder forgasseren til fordeleren.
2

Place forgasser i en skrustikke grep. Fjern de fire skruene (to på hver side) på toppen av aggregatet (inntak manifold) som blokkerer luftinntaket til dysene. Også fjerne alle skruene fra de fire hjørnene av manifold. Sørg for at skrutrekkeren er en eksakt match til hodet størrelsen på skruene eller det vil skade hodene og kan føre til lekkasje problemer.
3

Fjern manifold av forgasseren og den gamle pakningen forsegle fra åpningen. Sett toppen og alle skruene til side på et rent håndkle. Fjern flottørskål. Sjekk innløpet nål på flottørventilen og sett på rent håndkle. Nålen byttes hvis det er riller på den. Et spor på suge-nål vil redusere nivået av brennstoff i en hvilken som helst stilling. Når du kjøper en nål sørge for at du får komplett sett med setet. Ta med merke, modell og serienummer med deg å sammenligne deler og sørg for at du får den rette.
4

Sjekk flottørskål for væske inni. Drivstoff i bollen betyr det lekkasjer og fører nålen å bo ned og hell overflødig drivstoff i. forgasser gjenoppbygge barna har vanligvis en ny flottørskål inkludert. Hvis din ikke gjør det, eller hvis du ikke har en gjenoppbygging kit, kjøpe en ny flottørskål.
5

Fest den lille røde dråpen som følger med forgasserrens på sprayflaske og spray inn i passasjer forgasseren interiør. Blåse luft gjennom alle kamrene på ca 20 psi press for å grundig rense ut eventuelle rester. Dette trinnet er nødvendig for en profesjonell jobb som ikke mislykkes etter bare noen få bruker.
6 p Hvis forgasseren har en eller to gummiplugger, bruk en tynn skrutrekker eller en liten trøkk og en hammer til kile dem ut av åpningen (e). Sett halm av forgasseren renere og spray de innerste kamre ellers savnet av normal rengjøring. Blås luft fra kompressoren, hvis du har en, gjennom rørene i tillegg, og deretter sett proppen med en ny gummipropp. Bruk en sjøvannsbestandig fugemasse for å sikre en fullstendig forsegling. Kjør plugge inn så langt den går.
7

Monter innsiden av forgasseren. Når du fester float sørge for at det er på nivå med bunnen av enheten. Erstatte manifold pakning med et nytt stykke og erstatte manifold på toppen av forgasseren. Sørg for at jet skruene er stramme. Løse skruer introdusere luft inn i dysene og forårsake flow problemer. Bytt på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103731.html

Previous:
Next:

båter