Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båtturer til Catalina Islands

En liten øy 22 miles sør for Los Angeles, er Santa Catalina del av de åtte Channel Islands øygruppen. Den viktigste og eneste offisielle by i Catalina er Avalon, med unincorporated Village of to havner blir den andre midt i befolkningen. Først og fremst et turiststed, Catalina tilbyr tonnevis å gjøre. Ta et glass nederst båttur av revene og skipsvrak i området, eller ta en zip line øko-tur over Descanso Canyon. Den beste måten å komme til øya er med båt, og mange havner i Sør-California vil komme deg dit. Catalina Express

I bransjen i snart 30 år, og tilbyr Catalina Express opp til 30 avganger i døgnet fra to porter i Long Beach og ett hver i San Pedro og Dana Point. Med drop-offs både Avalon og to havner, tilbyr Catalina Express deg fleksibilitet med avganger starter på 08:00 og kjører til 9:45, avhengig av porten. Selv om reservasjoner ikke er nødvendig, blir de anbefalt, som avgangstider ofte selger ut, spesielt i høysesongen. Reisetid til øya avhenger av hvor du drar fra, men du kan forvente turen til Avalon å vare rundt en time og turen til to havner for å være en ekstra 45 minutter. The Queen Mary port i Long Beach tar ikke imot regelmessig service, men snarere tjenester Catalina Classics Camps og charter.

Catalina Express &

800-481-3470

post @ CatalinaExpress.com

catalinaexpress.com
Catalina-Marina Del Rey Flyer

Født ut av et økende behov for en port sted i Los Angeles området, og tilbyr Catalina-Marina Del Rey Flyer tjenester fra fiskerlandsbyen til Avalon eller to havner. Den 149-passasjer katamaran henvender seg til de som bor i Santa Monica, Malibu, West Side, South Bay, og alle byene i mellom. Catalina-Marina Del Rey Flyer tilbyr kun én avgang tid på 09:15 og en retur tid, 16:00 for to havner og 17:00 for Avalon. Det tilbyr ikke fergeruter på tirsdager eller onsdager, og turen fra Marina Del Rey tar omtrent to timer, avhengig av været.

Catalina-Marina Del Rey Flyer

13737 Fiji Way

Marina del Rey, CA 90292

310-305-7250

info@catalinaferries.com

catalinaferries.com


Catalina Flyer

Avreise fra Balboa Pavilion i Newport Beach og serverer innbyggerne i Orange County, Inland Empire, og San Diego county, er Catalina Flyer den største katamaran til Catalina Island . Tilbyr kun tjenester til Avalon, gir ferje bare én avgang og en retur tid, forlater Balboa på 9 am og avgang Avalon på 4:30 Turen varer ca 75 minutter, med nydelig sol dekk og en full-service cocktail lounge. Reservasjoner, som er sterkt anbefalt, kan gjøres enten online eller via telefon.

Catalina Flyer

400 Main St.

Newport Beach, CA

800-830-7744

catalinainfo.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103708.html

Previous:
Next:

båter